نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجو در گوگل

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار behnam3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    جستجو در گوگل

    سلام دوستان
    میخوام بر اساس یک کلمه در گوگل جستجو کنم و سایت هایی که داری Ads هستن رو در یک لیست نمایش بدم میشه لطفا بهم کمک کنید .
    سایت های دارای Ads معمولا با https://www.googleadservices.com/pagead/ شروع میشوند(بعد وارد سایت مورد نظر میشند) نمونه رو در پایین گذاشتم میتونین ببینید
    متشکر از برنامه نویسان فعال
    2018-09-04_10h19_27.jpg

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار behnam3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: جستجو در گوگل




    private void btnstarts_Click(object sender, EventArgs e)

    {

    {
    WebBrowser fg = new WebBrowser();
    lbshow.Items.Clear();
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    byte[] ResultsBuffer = new byte[16384];
    string txtres;
    string sfg = txturl.Text;
    txtres = sfg.Replace(" ", "+");
    string SearchResults = "http://google.com/search?q=" + txtres;
    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(SearchResults);
    HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();
    webBrowser1.Navigate("http://google.com/search?q="+ HttpUtility.UrlEncode(txturl.Text ));


    Stream resStream = response.GetResponseStream();
    string tempString = null;
    int count = 0;
    do
    {
    count = resStream.Read(ResultsBuffer, 0, ResultsBuffer.Length);
    if (count != 0)
    {
    tempString = Encoding.ASCII.GetString(ResultsBuffer, 0, count);
    sb.Append(tempString);
    }
    }

    while (count > 0);
    string sbb = sb.ToString();

    HtmlAgilityPack.HtmlDocument html = new HtmlAgilityPack.HtmlDocument();
    html.OptionOutputAsXml = true;
    html.LoadHtml(sbb);
    HtmlNode doc = html.DocumentNode;

    foreach (HtmlNode link in doc.SelectNodes("//a[@href]"))
    {
    string hrefValue = link.GetAttributeValue("href", string.Empty);
    if (!hrefValue.ToString().ToUpper().Contains("GOOGLE" ) && hrefValue.ToString().Contains("/url?q=") && hrefValue.ToString().ToUpper().Contains("HTTPs://"))
    {
    int index = hrefValue.IndexOf("&");
    if (index > 0)
    {
    hrefValue = hrefValue.Substring(0, index);
    lbshow.Items.Add(hrefValue.Replace("/url?q=", ""));
    }
    }
    }
    }
    }


    با توجه به این کد کجاشو تغییر بدم که فقط سایت های AD داره کنارش بیاد
    بالا هم گفتم سایت هایی که AD داره کنارشون
    https://www.googleadservices.com/pagead
    به این لینک اول منتقل میشند
    لطفا راهنمایی کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار behnam3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: جستجو در گوگل

    ینی کسی نبود جواب من و بده خدا وکیلی چرا هیچکی جواب سوالای من و نمیده آخه چندین باره میپرسم ولی کسی پاسخگو نیست

  4. #4

    نقل قول: جستجو در گوگل

    سلام،
                    byte[] ResultsBuffer = new byte[16384];                string txtres;
    string sfg = "خرید بلیط";
    txtres = sfg.Replace(" ", "+");
    //view-source:https://www.google.com/search?client...UTF-8&oe=UTF-8
    string SearchResults = "http://google.com/search?client=opera&rls=x64&q=" + txtres + "&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8";
    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(SearchResults);
    request.Accept = "text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,image/apng,*/*;q=0.8";
    request.Referer = "https://www.google.com/";
    request.UserAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.87 Safari/537.36 OPR/54.0.2952.71";
    HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();




    Stream resStream = response.GetResponseStream();
    string tempString = null;
    int count = 0;
    do
    {
    count = resStream.Read(ResultsBuffer, 0, ResultsBuffer.Length);
    if (count != 0)
    {
    tempString = Encoding.UTF8.GetString(ResultsBuffer, 0, count);
    sb.Append(tempString);
    }
    }


    while (count > 0);
    string sbb = sb.ToString();


    var regex = new Regex(@"href=['""]([^ '""]+?)['""]", RegexOptions.IgnoreCase);
    var urlList = regex.Matches(sbb);
    foreach (Match item in urlList)
    {
    var val = item.Groups[1].Value;
    if (!val.ToLower().Contains("google.com") &&
    val.ToLower().Contains("http")
    // خط مورد نیازت
    && val.ToLower().Contains("googleadservices.com/pagead"))
    {
    var url = val.Substring(val.LastIndexOf("http"));


    lbshow.Items.Add(url);
    }
    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار behnam3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: جستجو در گوگل

    نقل قول نوشته شده توسط ramtinak مشاهده تاپیک
    سلام،
                    byte[] ResultsBuffer = new byte[16384];                string txtres;
    string sfg = "خرید بلیط";
    txtres = sfg.Replace(" ", "+");
    //view-source:https://www.google.com/search?client...UTF-8&oe=UTF-8
    string SearchResults = "http://google.com/search?client=opera&rls=x64&q=" + txtres + "&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8";
    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(SearchResults);
    request.Accept = "text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,image/apng,*/*;q=0.8";
    request.Referer = "https://www.google.com/";
    request.UserAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.87 Safari/537.36 OPR/54.0.2952.71";
    HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();




    Stream resStream = response.GetResponseStream();
    string tempString = null;
    int count = 0;
    do
    {
    count = resStream.Read(ResultsBuffer, 0, ResultsBuffer.Length);
    if (count != 0)
    {
    tempString = Encoding.UTF8.GetString(ResultsBuffer, 0, count);
    sb.Append(tempString);
    }
    }


    while (count > 0);
    string sbb = sb.ToString();


    var regex = new Regex(@"href=['""]([^ '""]+?)['""]", RegexOptions.IgnoreCase);
    var urlList = regex.Matches(sbb);
    foreach (Match item in urlList)
    {
    var val = item.Groups[1].Value;
    if (!val.ToLower().Contains("google.com") &&
    val.ToLower().Contains("http")
    // خط مورد نیازت
    && val.ToLower().Contains("googleadservices.com/pagead"))
    {
    var url = val.Substring(val.LastIndexOf("http"));


    lbshow.Items.Add(url);
    }
    }
    سلام دوست عزیز دلیل این ارور چیه ؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار behnam3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: جستجو در گوگل

    سلام خدمت دوستان برنامه نویس من با تغییراتی که دوست عزیز ramtinak فقط مشکل اینجاست که بعضی از سایت هارو 4 بار آورده و تقریبا فقط صفحه اول رو تو لیست میاره من میخوام هر چند صفحه هست تو جستجو گوگل رو برام بیاره تو لیست
    با تشکر از برنامه نویسان فعال

    2018-09-15_08h35_21.png

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نتیجه ی جستجو در گوگل
    نوشته شده توسط zeinab-es'haghi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1390, 13:28 عصر
  2. عدم نمایش نتیجه جستجو در گوگل و یاهو
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 12:09 عصر
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1388, 15:05 عصر
  4. جستجو در گوگل
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 20 آذر 1386, 12:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •