نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یک سوال ساده در مورد حلقه در php

  1. #1

    یک سوال ساده در مورد حلقه در php

    با سلام دوستان
    یک سوال از به کارگیری حلقه در php داشتم
    من یک لیست از اعداد تکراری دارم مثل زیر:
    773.38
    773.38
    773.38
    773.38
    773.38
    773.38
    773.38
    773.38
    773.35
    773.35
    771
    771
    771
    773.35
    773.35
    773.35
    773.35
    773.35


    حالا میخوام بدونم هر عدد چندبار به صورت پشت سر هم تکرار شده، یعنی برای اعداد بالا این خروجی رو بده
    8
    2
    3
    5
    حالا من این فایل رو باز میکنم و خط به خط میخونم ولی نمیدونم که حلقه ای که لازمه تا اعداد رو با هم مقایسه کنه کجا و چجوری در کد قرار بدم

    $file = fopen("welcome.txt","r");
    while(!
    feof($file))
    {
    echo
    fgets($file)."<br>";
    }
    fclose($file);
    ?>

    ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: یک سوال ساده در مورد حلقه در php

    سلام این لیست شما چی هست آرایه یا رشته ؟؟!!!

    این دوتا شاید یتونن کمک کنند بستهبه ورودی و خروجی داره

    https://www.w3schools.com/php/func_s...word_count.asp

    https://www.w3schools.com/php/func_array_count.asp

  3. #3

    نقل قول: یک سوال ساده در مورد حلقه در php

    نقل قول نوشته شده توسط charcharkh مشاهده تاپیک
    سلام این لیست شما چی هست آرایه یا رشته ؟؟!!!

    این دوتا شاید یتونن کمک کنند بستهبه ورودی و خروجی داره

    https://www.w3schools.com/php/func_s...word_count.asp

    https://www.w3schools.com/php/func_array_count.asp
    لیست اعداد هست که در یک فایل متنی قرار دارد
    هرعدد در یک خط
    برنامه باید فایل رو باز کنه و خط به خط بخونه و تعداد تکرارهارو اگر مشابه خطوط قبل خودش بود بشمره، مثلا:
    555
    555
    555
    سه تا 555 پشت سر هم هست و میخوام که خروجی بده به صورت زیر:
    3


    همین دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: یک سوال ساده در مورد حلقه در php

    یه آرایه درست کن تو اون حلقه ای که داری اعداد رو از فایل میخونی بریزشون تو آرایه

    $file = fopen("welcome.txt","r");
    $array = [];
    while(!feof($file))
    {

    $number = fgets($file);

    if(isset($array[$number]))
    $array[$number]++;
    else
    $array[$number] = 1 ;


    }
    fclose($file);


    var_dump($array);

  5. #5

    نقل قول: یک سوال ساده در مورد حلقه در php

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    یه آرایه درست کن تو اون حلقه ای که داری اعداد رو از فایل میخونی بریزشون تو آرایه

    $file = fopen("welcome.txt","r");
    $array = [];
    while(!feof($file))
    {

    $number = fgets($file);

    if(isset($array[$number]))
    $array[$number]++;
    else
    $array[$number] = 1 ;


    }
    fclose($file);


    var_dump($array);


    ممنون از شما دوست گرامی بابت کدی که ارسال کردید
    ولی ارور 500 میده در زمان اجرا در مرورگر
    از چی میتونه باشه؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: یک سوال ساده در مورد حلقه در php

    500 برای سرور هست بگرد ببین چی رو اشتباه زدی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: يك سوال ساده در مورد php
    نوشته شده توسط mra1online در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1390, 21:11 عصر
  2. یک سوال ساده در مورد شیء OLE
    نوشته شده توسط persiandownload در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 10:55 صبح
  3. یک سوال ساده در مورد vb2005 و reference
    نوشته شده توسط saeed_rezaei در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 21:49 عصر
  4. یک سوال ساده در مورد postback
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 23:31 عصر
  5. یک سوال ساده در مورد ADO
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 06:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •