نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بهترین IDE پایتون

  1. #1

    بهترین IDE پایتون

    سلام
    من تجربه ای در برنامه نویسی پایتون ندارم
    دات نت کار هستم و میخوام برنامه نویسی پایتون شروع کنم
    بهترین ادیتور برنامه نویسی پایتون چیه؟

    طراخی UI مدرن و قابلیت خروجی برای سایر پلت فرم ها برام اهمیت داره
    سرعت و کارایی و زیبایی و قابلیت اجرا در سایر پلت فرم ها نرم افزار اهمیت داره

    ممنون میشم تجربیاتتون رو در این زمینه برای من هم به اشتراک بذارید؟


    در ضمن ممنون مییشم نقاط قوت پایتون به سایر زبان های برنامه نویسی از جمله C++‎ رو بفرمایید

  2. #2

    نقل قول: بهترین IDE پایتون

    لطفا کسی میدونه IDE خوب و بتونه گرافیکی هم فرم و دکمه اضافه کنه برای پایتون معرفی کنه؟

  3. #3

    نقل قول: بهترین IDE پایتون

    سلام .
    من یک سالی هست که با پایتون به صورت حرفه ای برنامه های تجاری مینویسم و از VSCode استفاده میکنم و به نظرم بهترینه در همه زمینه ای.

    برای ui کار کردن در پایتون شما محیطی مثل ویژوال استدیو رو ندارید که کنترل ها رو بکشید روی فرم و ... من همه روش هایی که گرافیکی میشه در پایتون برای همه پلت فرم ها برنامه نوشت رو بررسی کردم و بهترین راه استفاده از pyqt5 هستش و میتونیم با نرم افزار qt designer که محیطی مثل ویژوال استدیو داره و کنترل ها رو میشه بکشیم بندازیم توی فرم و خروجی اونو بیاریم توی پایتون ازش استفاده کنیم

    Screenshot from 2018-09-21 00-51-06.jpg

  4. #4

    نقل قول: بهترین IDE پایتون

    سلام تشکر از راهنمایی تون
    این IDE چی ؟ چطور هست؟ چه مزیتی نسبت به بقیه داره و کدومشون بهترن؟
    pycharm

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    6

    نقل قول: بهترین IDE پایتون

    Pycharm یکمی سنگینه، به نظر من بهتره یک کد ادیتور مثل Sublime یا Atom نصب کنی بعد پکیج پایتون و درونش نصب کنی.

تاپیک های مشابه

  1. بهترین IDE برای پایتون
    نوشته شده توسط Sina.iRoid در بخش Python
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 14 بهمن 1395, 15:22 عصر
  2. مبتدی: بهترین ide برای شروع وادامه با پایتون
    نوشته شده توسط haman1490 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 07:47 صبح
  3. بهترین IDE دلفی
    نوشته شده توسط کاظم فلاحی خواه در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1391, 15:18 عصر
  4. بهترین IDE برای PHP
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش PHP
    پاسخ: 45
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1389, 15:21 عصر
  5. بهترین IDE
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 08:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •