نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تعیین زمان به صورت یک ربع پیش

  1. #1

    تعیین زمان به صورت یک ربع پیش

    سلام چطور میشه با تابع datetime زمان رو به این صورت نمایش داد یک ربع پیش یا مثلا دو روز پیش ؟

  2. #2

    نقل قول: تعیین زمان به صورت یک ربع پیش

    برای دقیقه باید از متد AddMinutes استفاده کنین و مقداری که میخواین رو بصورت عدد مثبت یا منفی بهش پاس بدین، اگه میخواین 15 دقیقه پیش رو وارد کنین باید بصورت -15 به متد پاس بدین، برای روز هم از متد AddDays استفاده کنین، مثال:
    var someDate = DateTime.Now.AddMinutes(-15);


  3. #3

    نقل قول: تعیین زمان به صورت یک ربع پیش

    خب چطور با زمان ثبت شده مقایسه کنم؟ مثلا فرض کن زمانی رو ثبت کردم تو دیبا بیس حالا چطور بگم مال چه زمانی بوده؟

  4. #4

    نقل قول: تعیین زمان به صورت یک ربع پیش

    date1.CompareTo(date2);

    این دستور زمانیکه date1 از date2 کوچیکتر باشه، مقدار -1 رو برمیگردونه، اگر date1 بزرگتر از date2 بود مقدار +1 و اگر باهم برابر بودند مقدار صفر رو برمیگردونه

  5. #5

    نقل قول: تعیین زمان به صورت یک ربع پیش

    برای این کار می توانید از Humanizer استفاده کنید.
    زبان فارسی هم داره.
    https://github.com/Humanizr/Humanizer


    DateTime.UtcNow.AddHours(-30).Humanize() => "yesterday"
    DateTime.UtcNow.AddHours(-2).Humanize() => "2 hours ago"


    DateTime.UtcNow.AddHours(30).Humanize() => "tomorrow"
    DateTime.UtcNow.AddHours(2).Humanize() => "2 hours from now"


    DateTimeOffset.UtcNow.AddHours(1).Humanize() => "an hour from now"

تاپیک های مشابه

  1. سوال: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....
    نوشته شده توسط ساراعلی در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1394, 03:05 صبح
  2. پیش زمینه رنگی رکوردها به صورت یک در میان
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 23:57 عصر
  3. چطور میشه یک Datagrid رو به صورت یک لیست باکس داشت
    نوشته شده توسط perfeshnal در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 22:50 عصر
  4. اختلاف بین دو زمان به صورت دقیقه
    نوشته شده توسط راحله سعادتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 11:31 صبح
  5. نشان دادن زمان به صورت معکوس
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 10:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •