نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتقال سایت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    77

    انتقال سایت

    سلام
    من سایتم رو از یه هاستی به هاست دیگه انتقال دادم شرکت هاست این کار رو کرد

    مشکلم اینه که بعضی از کد ها رو اجرا نمی کنه و صفحه سفید میشه
    مثلا این کد روی هاست قبلی کار میکرد ولی روی این هاست نه
    $sql = 'insert into articles(`title`,`description`,`pic`,`id_t`,`d`,`c  at_id`) VALUES (?,?,?,?,?,?)';

    $stmt = self::$conn->prepare($sql);
    $stmt->bindValue(1, $date['onvan']); $stmt->bindValue(2, $date['matn']); $stmt->bindValue(3, $target); $stmt->bindValue(4, $idtl); $stmt->bindValue(5, $deta); $stmt->bindValue(6, $date['cat']);
    $res = $stmt->execute();

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: انتقال سایت

    سلام خب یه گزارش خطا کاشکی میزاشتی ببینیم چی هست ؟!!! display error

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    77

    نقل قول: انتقال سایت

    مشکل اینجاست که خطا نمیده
    کد ها همه اجرا میشه جز کد
    execute
    و صفحه سفید میشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: انتقال سایت

    display error رو فعال کن تا خطا رو نشون بده یا باید کار انجام شده باشه و توی دیتا بیس رو نگاه کن شاید چیزی برای خروجی خودت نزدی یا اینکه بایست یه خطا صادر کنه که البیته بایست خطارو نشون بده

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    77

    نقل قول: انتقال سایت

    خطایی که توی error_log میده اینه
    [05-Sep-2018 16:42:06 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1364 Field 'visit' doesn't have a default value in /home/heyatham/p.heyathamrah.ir/models/model_news.php:72
    Stack trace:
    0 /home/heyatham/p.heyathamrah.ir/models/model_news.php(72): PDOStatement->execute()

    1 /home/heyatham/p.heyathamrah.ir/controllers/news.php(91): model_news->addnews(Array, '1', Array, '1')

    2 /home/heyatham/p.heyathamrah.ir/core/app.php(39): News->add()


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: انتقال سایت

    فکر میکنم mysqll توی حالت STRIC هست و و اون مقدار ورودی
    visit
    شما به مقدار فیلدت جور در نمیاد یعنی اگر توی یه فیلد type رو گذاشتی int ولی داری مثلا text وارد میکینی جور در نمیاد یا بایست default اونو بزاری null

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    77

    نقل قول: انتقال سایت

    هاست قبلی درست عمل می کرد

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: انتقال سایت

    بله متوجه شدم برخی کانفیگها توی هاستهای متفاوت با هم فرق میکنه

    مقدار type فیلد visit رو مطابق بالا عمل کن درست میشه
    فقط مقدار دیفالت رو بزار null همین کار خاص دیگه ای نمیخاد بکنی البته قبلش از db یه بک آپ بگیر
    آخرین ویرایش به وسیله charcharkh : پنج شنبه 15 شهریور 1397 در 11:52 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: انتقال سایت

    تیکت بزن پشتیبانی بگو strict mode دیتابیس رو غیر فعال کنن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل پس از انتقال سایت به هاست دیگر
    نوشته شده توسط ahmad4u در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 18:07 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 19:52 عصر
  3. انتقال سایت ASP.NET
    نوشته شده توسط love20 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 11:46 صبح
  4. سوال: انتقال سایت به IIS و این مشکل!
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1389, 13:58 عصر
  5. مشکل بعد از انتقال سایت Ajax Enabled
    نوشته شده توسط omid68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 00:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •