نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرای Proceduer ها در Entity Framework

  1. #1

    Question اجرای Proceduer ها در Entity Framework

    سلام. ببخشید من چطوری میتونم تو مدل db first و توی وین فرم از پروسیجر های SQL استفاده کنم ؟ آیا محدودیتی هست ؟ پروسیجر های من شامل CRUD هستند و هم گزارش گیری

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اجرای Proceduer ها در Entity Framework

    با سلام
    وقتی دارید مدل داده ای خودتون را به پروژه اضافه می کنید در پنجره آخر، Stored procedure های خودتون را انتخاب کنید
    برای استفاده هم به صورت زیر(مثلا در اینجا نام Stored procedure ما SelectKala است)

            using(var db = new DBStoreEntities()) 
    {
    var kala = db.SelectKala(txtCode.Text).FirstOrDefault();
    }

تاپیک های مشابه

  1. انتقال داده ها بین فرم ها در entity framework
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1392, 22:58 عصر
  2. پایین بودن سرعت فراخوانی داده ها در entity framework 5
    نوشته شده توسط aghayex در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1391, 15:19 عصر
  3. join بین دیتابیس ها در entity framework
    نوشته شده توسط mnoori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 23:40 عصر
  4. مقاله: بهره بردن از مزیت Enum ها در Entity Framework June 2011 CTP
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 15:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •