نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مجموع یک فیلد با شرط خاص

  1. #1

    مجموع یک فیلد با شرط خاص

    سلام دوستان یک جدول دارم به شکل زیر برنامه #C بانک اطلاعاتی SQL
    میخوام با استفاده از یک Stored Procedure در یک بازه زمانی که کاربر وارد میکنه به ازای هر کد قطعه وارد شده در جدول مجموع تعداددریافتی این قطعه رو برای هر شماره پرسنلی محاسبه کنه یعنی توی جدول نمونه ای که گذاشتم بگه مثلا از تاریخ 1397/05/01 الی 1397/05/31کد قطعه 12 مجموعا 39عدد تحویل کاربرپرسنلی 1790شده ، 16عدد تحویل کاربر باکد پرسنلی 2120شده ____ قطعه با کد 11 تعداد 9عدد تحویل کاربر635478 شده تعداد5 تحویل کابر 23790 شده والی آخر ودر اخر هم گرید ویو همچین حالتی بشه که توی تصویر گذاشتم ممنون از لطف دوستان


  2. #2

    نقل قول: مجموع یک فیلد با شرط خاص

    براساس کدپرسنلی و کدقطعه گروهبندی کنید. تابع sum روی ستون تعداد لازم هست.

  3. #3

    نقل قول: مجموع یک فیلد با شرط خاص

    SELECT CodeGhate,PersonalNumber,SUM(Tedad) FROM Tbl1
    WHERE Date_From>=Date1 AND Date_To<=Date2'
    GROUP BY CodeGhate,PersonalNumber
    به این صورت منظورتونه چون به دیتابیس در حال حاضر دسترسی ندارم که تست کنم میپرسم و
    پروسیجر به چه صورت درسته ؟

  4. #4

    نقل قول: مجموع یک فیلد با شرط خاص

    سلام كدي كه ميزنم اينه ولي ارور ميده
       string Date_From = "1387/05/01";
    string Date_To = "1397/05/31";


      string select = "SELECT CodeGhate,PerNUmber,SUM(Tedad)  FROM Tbl1 where DateReg>='  GROUP BY CodeGhate,PerNUmber HAVING SUM(Tedad)>0 " + Date_From  + "'AND DateReg<='" + Date_To + "'";

    پيغام خطاشم اينه مطابق عكس

    Error.jpg

  5. #5

    نقل قول: مجموع یک فیلد با شرط خاص

    نقل قول نوشته شده توسط sldvhlds مشاهده تاپیک
    سلام كدي كه ميزنم اينه ولي ارور ميده
       string Date_From = "1387/05/01";
    string Date_To = "1397/05/31";


      string select = "SELECT CodeGhate,PerNUmber,SUM(Tedad)  FROM Tbl1 where DateReg>='  GROUP BY CodeGhate,PerNUmber HAVING SUM(Tedad)>0 " + Date_From  + "'AND DateReg<='" + Date_To + "'";

    پيغام خطاشم اينه مطابق عكس

    Error.jpg
    مقداری رو بعد از DateReg>= مشخص نکردید
    where DateReg>='

    اول توی Sql Server صحت کدتون رو بررسی کنید بهتره

  6. #6

    نقل قول: مجموع یک فیلد با شرط خاص

    نقل قول نوشته شده توسط Shadow_net مشاهده تاپیک
    مقداری رو بعد از DateReg>= مشخص نکردید
    where DateReg>='

    اول توی Sql Server صحت کدتون رو بررسی کنید بهتره
    سلام ممنون ولی مقدار داره Date_From واگه به متن خطا نگاه کنید داره از Date_To خطا میگیره
    وضمنا بیشتر پروسیجرش برام مهمه چون آخرش باید پاس داده بشه به یک گزارش استیمول

تاپیک های مشابه

  1. شمارش تعداد ركوردهاي يك فيلد با شرط خاص در اكسس
    نوشته شده توسط daneshjoo86 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1401, 10:19 صبح
  2. سوال: نمایش محتویات یک فیلد با شرط خاص در combobox در LINQ
    نوشته شده توسط hooty70 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 00:45 صبح
  3. سوال: کمک در ساخت فیلد با شرط خاص در یک کوئری
    نوشته شده توسط fathi48 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 12:10 عصر
  4. سوال: اضافه کردن یک واحد به فیلد با شرط خاص .
    نوشته شده توسط ahmad65 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1388, 00:31 صبح
  5. جمع کردن یک فیلد با شرط
    نوشته شده توسط arashkey در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 29 شهریور 1386, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •