نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر User agent

  1. #1

    تغییر User agent

    سلام دوستان
    میخوام user agent کاربر رو موقع بازدید از webBrowser تغییر بدم.


    توی این سایت هم راهنمایی کردند. ولی مورد اولی فقط یکبار تغییر میده. مورد دوم هم به صورت کلاس نوشته که بلد نیستم ازش استفاده کنم. ممنون میشه راهنمایی کنید.
    publicclassCustomWebClient:WebClient
    {
    publicCustomWebClient(){}

    protectedoverrideWebRequestGetWebRequest(Uri address)
    {
    var request =base.GetWebRequest(address)asHttpWebRequest;
    request
    .UserAgent="Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/6.0;)";

    //... your other custom code...

    return request;
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: تغییر User agent

    سلام، این برای تغییر user agent ـه WebClient هست و ربطی به WebBrowser نداره.
    WebBrowser بصورت پیشفرض از اطلاعات اینترنت اکسپلوره استفاده میکنه.

    یه روشی که داخل سایت های مختلف بهش اشاره میشه این روش هست که هنگام Navigate کردن، User agent رو تنظیم کنیم:
    webBrowser1.Navigate("http://ame.com", null, null, "User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.87 Safari/537.36 OPR/54.0.2952.71");


    که برای من یکی، همیشه خدا کار نمیکرد:| شما یه امتحانیش کن.

    روش دو اینه که از UrlMkSetSessionOption استفاده کنیم.
    فضای نامی مورد نیاز:
    using System.Runtime.InteropServices;


            [DllImport("urlmon.dll", CharSet = CharSet.Ansi)]
    private static extern int UrlMkSetSessionOption(
    int dwOption, string pBuffer, int dwBufferLength, int dwReserved);


    const int URLMON_OPTION_USERAGENT = 0x10000001;




    public void ChangeUserAgent()
    {
    string userAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.87 Safari/537.36 OPR/54.0.2952.71";


    UrlMkSetSessionOption(URLMON_OPTION_USERAGENT, userAgent, userAgent.Length, 0);
    }


    کافیه تابع ChangeUserAgent رو فراخوانی کنی تا user agent عوض شه.

    بعضی ها میگن که روش دوم داخل wpf کار نمیکنه و روش اول کار میکنه، پس بهتره هر دو روش رو امتحان کنی و ببینی کدوم برات کار میکنه و از همون استفاده کنی.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: تغییر User agent

    ممنون
    روش دوم فکر کنم کار کرد.

    یه سوال دیگه
    این webBrowser سی شارپ چرا بعضی از سایت ها رو که باز میکنه کلی ارور میده و صفحه را استاندارد لود نمیکنه؟
    به خاطر اینه که از اینترنت اکسپلوره استفاده میکنه؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تغییر User agent

    خصوصیت ScriptErrorsSuppressed در WebBrowser رو برابر True قرار دهید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: تغییر User agent

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    خصوصیت ScriptErrorsSuppressed در WebBrowser رو برابر True قرار دهید
    میدونم
    ولی دوست صفحه رو لود نمیکنه

  6. #6

    نقل قول: تغییر User agent

    نقل قول نوشته شده توسط ramtinak مشاهده تاپیک
    سلام، این برای تغییر user agent ـه WebClient هست و ربطی به WebBrowser نداره.
    WebBrowser بصورت پیشفرض از اطلاعات اینترنت اکسپلوره استفاده میکنه.

    یه روشی که داخل سایت های مختلف بهش اشاره میشه این روش هست که هنگام Navigate کردن، User agent رو تنظیم کنیم:
    webBrowser1.Navigate("http://ame.com", null, null, "User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.87 Safari/537.36 OPR/54.0.2952.71");


    که برای من یکی، همیشه خدا کار نمیکرد:| شما یه امتحانیش کن.

    روش دو اینه که از UrlMkSetSessionOption استفاده کنیم.
    فضای نامی مورد نیاز:
    using System.Runtime.InteropServices;


            [DllImport("urlmon.dll", CharSet = CharSet.Ansi)]
    private static extern int UrlMkSetSessionOption(
    int dwOption, string pBuffer, int dwBufferLength, int dwReserved);


    const int URLMON_OPTION_USERAGENT = 0x10000001;




    public void ChangeUserAgent()
    {
    string userAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.87 Safari/537.36 OPR/54.0.2952.71";


    UrlMkSetSessionOption(URLMON_OPTION_USERAGENT, userAgent, userAgent.Length, 0);
    }


    کافیه تابع ChangeUserAgent رو فراخوانی کنی تا user agent عوض شه.

    بعضی ها میگن که روش دوم داخل wpf کار نمیکنه و روش اول کار میکنه، پس بهتره هر دو روش رو امتحان کنی و ببینی کدوم برات کار میکنه و از همون استفاده کنی.

    موفق باشید.
    سلام مجدد

    چجوری میشه با استفاده از روش دوم، یورزایجنت های متفاوت به webbrowser ها در فرم داد؟

    مثلا فرض کنید 6 تا webbrowser در یک فرم داریم، میخوایم همزمان به هر کدومشون یک یوزرایجنت متفاوت بدیم.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: دریافت user agent کاربر
    نوشته شده توسط hessam1 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 خرداد 1393, 17:01 عصر
  2. user agent
    نوشته شده توسط pouria_bayat در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 01:41 صبح
  3. کمک در نوشتن کد کوچک (شناسایی User Agent)
    نوشته شده توسط iman-vb در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 فروردین 1390, 04:56 صبح
  4. حرفه ای: کلاس کامل پردازش مرورگر کاربر(User Agent)
    نوشته شده توسط funpatogh در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 09:10 صبح
  5. تغییر User و Pass مربوط SQL با VB.Net
    نوشته شده توسط Hadi-123456 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 05:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •