نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن پخش کننده صدا در یک اکتیویتی متن دار

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار shayanboy2
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    85

    اضافه کردن پخش کننده صدا در یک اکتیویتی متن دار

    دوستان... من کتابی که دارم میسازم و دوست دارم صوتش رو هم توی هر صفحه مخصوص به خودش اضافه کنم...اما من وقتی با دیتا بیس متن ها رئ اضافه کردم چجوری میتونم موزیک پلیر رو بهش اضافه کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: اضافه کردن پخش کننده صدا در یک اکتیویتی متن دار

    آهنگ و باید داخل پروژه اضافه کنید و تو دیتابیس مسیر اونو ذخیره کنید بعد داخل اکتیویتی مسیر موزیک و دریافت کنید و با کلاس MediaPlayer پخش کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار shayanboy2
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    85

    نقل قول: اضافه کردن پخش کننده صدا در یک اکتیویتی متن دار

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    آهنگ و باید داخل پروژه اضافه کنید و تو دیتابیس مسیر اونو ذخیره کنید بعد داخل اکتیویتی مسیر موزیک و دریافت کنید و با کلاس MediaPlayer پخش کنید
    ممنونم.... ایا شما منبعی سراغ دارید برای این اموزش؟
    ضمنا برای تنظیم فونت و نوع ارایش کلمات و جملات باید تنظیمات رو کجا انجام بدم؟ توی خود دیتابیس یا تنظیمات داخل محیط برنامه نویسی؟

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    یزد
    پست
    9

    نقل قول: اضافه کردن پخش کننده صدا در یک اکتیویتی متن دار

    توی جدول صفحاتت یه ستون اضافه کن ک مسیر صوتش رو برای هرصفحه بتونی بزاری اونجا
    اینم نمونه کد برای پخش موزیک از پوشه assets

    AssetFileDescriptor afd = getAssets().openFd("AudioFile.mp3");
    player = new MediaPlayer();
    player.setDataSource(afd.getFileDescriptor(),afd.g etStartOffset(),afd.getLength());
    player.prepare();
    player.start();

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار shayanboy2
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    85

    نقل قول: اضافه کردن پخش کننده صدا در یک اکتیویتی متن دار

    نقل قول نوشته شده توسط hatamiam مشاهده تاپیک
    توی جدول صفحاتت یه ستون اضافه کن ک مسیر صوتش رو برای هرصفحه بتونی بزاری اونجا
    اینم نمونه کد برای پخش موزیک از پوشه assets

    AssetFileDescriptor afd = getAssets().openFd("AudioFile.mp3");
    player = new MediaPlayer();
    player.setDataSource(afd.getFileDescriptor(),afd.g etStartOffset(),afd.getLength());
    player.prepare();
    player.start();
    ببخشید... اون وقت اگه بخوام این صوت در قالب یه پلیر ساده گه بتونه صوت رو عقب و جلو ببره و استپ کنه باید چکار کنم؟ چون به اکتیویتی خاصی که دسترسی ندارم تا کدای پلیر رو اونجا بزنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن تگ a,img در یک div بکمکjquery
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1397, 20:22 عصر
  2. سوال: اضافه کردن آیتم های سرچ در یک کد
    نوشته شده توسط emadmkk در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1394, 08:58 صبح
  3. نحوه اضافه كردن جداكننده براي اعداد در يك textbox
    نوشته شده توسط zimzim در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 09:40 صبح
  4. اضافه کردن چند سطح پی در پی در یک TreeView
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1389, 13:16 عصر
  5. اضافه کردن چند تا Unit در یک فایل DLL
    نوشته شده توسط lionking_1360 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1384, 13:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •