نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خروجی

  1. #1

    خروجی

    سلام وقتتون بخیر من هرچی برنامه مینویسم صفحه اجرا زود بسته میشه نمیذاره خروجی کارمو ببینم چی کار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: خروجی

    نقل قول نوشته شده توسط fateme08800 مشاهده تاپیک
    سلام وقتتون بخیر من هرچی برنامه مینویسم صفحه اجرا زود بسته میشه نمیذاره خروجی کارمو ببینم چی کار کنم؟
    کد ات را بگذار . توی کدام ide هستی ؟ ( توی چه برنامه ای کد می نویسی )

    توی اخر های کد ات ، بعد return 0 چیزی نداره ؟

  3. #3
    کاربر جدید آواتار i.s.0.1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    !Made in IRAN
    سن
    21
    پست
    10

    نقل قول: خروجی

    سلام
    فقط لازمه در آخر کد برنامت از این تابع استفاده کنی
    ;()getch
    که باعث میشه یه کاراکتر از کاربر دریافت کنه و بعدش برنامه رو ببنده
    منظورم اینه که باید یه دکمه از کیبورد رو فشار بدی!
    همین
    اگه بدردت خورد لطفا از گزینه تشکر استفاده کن!

  4. #4

    Unhappy نقل قول: خروجی




    #include "stdafx.h"
    #include <iostream>


    int main()
    {
    int a, b,c;
    a = 3;
    b =-5;
    c = a*b ;
    std::cout << c;
    return 0;


    }
    با برنامه ویژوال استادیو مینویسم اما یه کد ساده رو نمیتونه باز کنه میاد در عرض یک صدم ثانیه زود بسته میشه

  5. #5

    نقل قول: خروجی

    نشد

  6. #6
    کاربر جدید آواتار i.s.0.1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    !Made in IRAN
    سن
    21
    پست
    10

    Red face نقل قول: خروجی

    باید قبل از دستور return 0; ازش استفاده کنید
    محلش مهمه که قبل از اتمام برنامه باشه
    هیچ وقت در ابتدای راه ناامید نشید;

  7. #7

    نقل قول: خروجی

    در تکمیل توضیحات دوستان، چون مبتدی هستید باید این رو هم اضافه کنم که برای استفاده از getchar() حتما هدر conio.h رو اینپوت کنین.

  8. #8

    نقل قول: خروجی

    نقل قول نوشته شده توسط fateme08800 مشاهده تاپیک



    #include "stdafx.h"
    #include <iostream>


    int main()
    {
    int a, b,c;
    a = 3;
    b =-5;
    c = a*b ;
    std::cout << c;
    return 0;


    }
    با برنامه ویژوال استادیو مینویسم اما یه کد ساده رو نمیتونه باز کنه میاد در عرض یک صدم ثانیه زود بسته میشه
    میتونید از تابع system pause استفاده کنید با هدر فایل <algorithm> و بهتره به جای اینکه قبل از هر cin و cout از ::std استفاىه كني به يكباره بعد از هدر فایل ها از دستور using namespace std استفاده کنی .

    موفق باشید .

  9. #9

    نقل قول: خروجی

    نقل قول نوشته شده توسط i.s.0.1 مشاهده تاپیک
    سلام
    فقط لازمه در آخر کد برنامت از این تابع استفاده کنی
    ;()getch
    که باعث میشه یه کاراکتر از کاربر دریافت کنه و بعدش برنامه رو ببنده
    منظورم اینه که باید یه دکمه از کیبورد رو فشار بدی!
    همین
    اگه بدردت خورد لطفا از گزینه تشکر استفاده کن!
    ویژوال استودیو دیگه از ()getch پشتیبانی نمی کنه(توی گزینه هاش هست اما اجراش نمی کنه) . بجاش از ()getch_ استفاده کنید . در هر صورت کتابخونه conio.h لازم هست .

تاپیک های مشابه

  1. دیدن خروجی دستورات اسکیوئل در وب فرمها
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1383, 23:28 عصر
  2. خروجی PDF برای report builder 5.0
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1382, 22:54 عصر
  3. خروجی در datareport
    نوشته شده توسط esi در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 شهریور 1382, 12:49 عصر
  4. چگونگی تعریف تابع با دو خروجی ؟؟
    نوشته شده توسط m_reza در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 16:24 عصر
  5. rich edit با امکانات گرافیکی با خروجی HTML
    نوشته شده توسط shaniaki در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 تیر 1382, 21:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •