نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش موقعیت جغرافیایی کاربران در نقشه به صورت زنده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    335

    نمایش موقعیت جغرافیایی کاربران در نقشه به صورت زنده

    دوستان عزیز سلام، خدا قوت و امید که روز پر نشاطی داشته باشین

    سوالی داشتم از خدمتتون

    اگر بخوایم کاربران آنلاین یا حاضر در برنامه رو در یک نقشه ای که در برنامه ی ویندوز هست، نشون بدیم چه راه حلی هست؟

    در واقع:

    1- تعدادی از کاربران از طریق موبایل به اینترنت متصل هستند

    2- موقعیت جغرافیایی این کاربران رو میخوایم روی یک نقشه ای که در یک برنامه ی تحت ویندوز نوشته شده با سی شارپ هست نشون بدیم.

    یک خلایی اینجا میمونه اون هم اینکه برنامه ی موبایلی رو چطور با برنامه ی ویندوزی ارتباط بدیم تا موقعیت جغرافیایی رو به صورت دقیق و درست نشون بده

    **** نمایش Location با اجازه ی خود کاربر هست و در واقع هدف همین موضوع هست که Location به صورت Live نشون داده بشه.

    یک موضوعی که بود خودم به این فکر میکردم که مثلاً هر یک دقیقه Send Location بشه مثل تلگرام که قابلیت Send Location داره (نمیدونم تلگرام بود یا یه برنامه دیگه) ولی به نظر زیاد بهینه نبود و هدف این هست که تا جایی که میشه Live Location باشه. مثل نرم افزار GPS گوگل مپ و Sygic


    خیلی ممنونم که وقت گذاشتین و متن من رو خوندین.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 20 مهر 1397 در 14:02 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,572

    نقل قول: استفاده از نقشه در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    دوستان سلام

    امروز، این روز پاییزیتون بخیر و خوشی باشه

    سوالی داشتم از خدمتتون

    به نظر شما، برای مشاهده لیست کاربران فعال روی نقشه چه باید کرد؟

    در واقع چیزی مثل اسنپ و تپ سی که رانندگان رو به صورت real-time روی نقشه نشون میده و قابلیت رهگیری هم داره.

    ممنونم از وقتی که گذاشتین
    سلام دوست عزیر.
    سیستم شما رو به این صورت باید در نظر بگیریم که یه دونه نسخه کلاینت هست همراه کاربرا و یه دونه نسخه سرور . نسخه کلاینت باید اطلاعات موقعیت مکانیشو به سرور بفرسته و سرور اونو تو نقشه محلشو آپدیتکنه. این عمل باید پیوسته یا در مقاطع زمانی مختلف صورت بگیره تا محل کاربر رو به صورت real-Time بتونی ببینی. یه آیپی ولید تهیه کنید. و به وسیله سوکت پروگرمینگ کارتون رو پیش ببرید. نسخه کلاینتشو نمیدونم رو چی میخواید نصب کنید(اندروید ،ویندوز، آی او اس) که رو همه اینا میتونید سوکت نویسی بکنید. نسخه سرور رو هم با همین سی شارپ پیاده سازی کنید.(تو همین فروم خیلی راحت میتونید کدهاشو ببینید و یاد بگیرید.) البته میتونید با نو جی اس (nodejs) هم کار کنید که من اطلاعاتی در این مورد ندارم و اظهار نظر نمیکنم . در سوکت نویسی هم از پروتکل udp استفاده کنید به نظرم بهتره. البته بازم قطعی نیست حرفم و دوستای دیگه بهتر میتونن کمکتون بکنن.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    335

    نقل قول: استفاده از نقشه در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیر.
    سیستم شما رو به این صورت باید در نظر بگیریم که یه دونه نسخه کلاینت هست همراه کاربرا و یه دونه نسخه سرور . نسخه کلاینت باید اطلاعات موقعیت مکانیشو به سرور بفرسته و سرور اونو تو نقشه محلشو آپدیتکنه. این عمل باید پیوسته یا در مقاطع زمانی مختلف صورت بگیره تا محل کاربر رو به صورت real-Time بتونی ببینی. یه آیپی ولید تهیه کنید. و به وسیله سوکت پروگرمینگ کارتون رو پیش ببرید. نسخه کلاینتشو نمیدونم رو چی میخواید نصب کنید(اندروید ،ویندوز، آی او اس) که رو همه اینا میتونید سوکت نویسی بکنید. نسخه سرور رو هم با همین سی شارپ پیاده سازی کنید.(تو همین فروم خیلی راحت میتونید کدهاشو ببینید و یاد بگیرید.) البته میتونید با نو جی اس (nodejs) هم کار کنید که من اطلاعاتی در این مورد ندارم و اظهار نظر نمیکنم . در سوکت نویسی هم از پروتکل udp استفاده کنید به نظرم بهتره. البته بازم قطعی نیست حرفم و دوستای دیگه بهتر میتونن کمکتون بکنن.

    سلام دوست عزیز، امیدوارم حالتون عالی باشه و ممنونم از لطفی که کردین

    راهکار شما کاملاً درسته و سوال اصلی من اینجا هست:
    سرور اونو تو نقشه محلشو آپدیتکنه


    پیگیری که من کردم با API گوگل مپ میشه این کارها رو انجام داد. سمت کلاینت ویندوز فرمه با سی شارپ و سمت سرور هم php

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,572

    نقل قول: استفاده از نقشه در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز، امیدوارم حالتون عالی باشه و ممنونم از لطفی که کردین

    راهکار شما کاملاً درسته و سوال اصلی من اینجا هست:
    سرور اونو تو نقشه محلشو آپدیتکنه


    پیگیری که من کردم با API گوگل مپ میشه این کارها رو انجام داد. سمت کلاینت ویندوز فرمه با سی شارپ و سمت سرور هم
    php


    امیدوارم به دردتون بخوره

    http://csharphelper.com/blog/2016/05...rs-location-c/

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    335

    نقل قول: نمایش موقعیت جغرافیایی کاربران در نقشه به صورت زنده

    نه متاسفانه، کاربردی نداشت.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    335

    نقل قول: نمایش موقعیت جغرافیایی کاربران در نقشه به صورت زنده

    بعد از مدتی جستجو و پیگیری به یک سناریو جمع بندی شده رسیدم.

    در واقع چیزی که میخوام به این صورت هست:

    1- کاربران وارد پنل مدیریتی خودشون بشن و خود صفحه موقعیت جغرافیایی هر کاربر رو بفرسته.

    2- موقعیت جغرافیایی لحظه ای هر کاربر به سرور ارسال بشه.

    3- سرور موقعیت جغرافیایی هر کاربر رو به صورت آنلاین و real-time به نرم افزار winform ارسال بشه.




    دوستان چه پیشنهادی دارین؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    335

    نقل قول: نمایش موقعیت جغرافیایی کاربران در نقشه به صورت زنده

    یک مسئله ای که وجود داره این هست که دیتابیس آنلاین mysql هست و پنل تحت وب با php نوشته شده.

    برای چک کردن تغییرات در mysql و نمایش اون در وین فرم، از یک تایمر در winform استفاده شده که این بار روی سرور رو بشدت افزایش داده و باعث کندی winform هم شده.

    برای اینکه صرفاً وقتی تغییراتی رخ داد، اطلاعات روی winform آپدیت بشه، چه پیشنهادی دارین؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1391, 13:49 عصر
  2. نمایش محتویات دیتا گرید در اکسل به صورت هوشمند
    نوشته شده توسط soduko021 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1391, 03:06 صبح
  3. نمایش اطلاعات اضافه شده در جدول به صورت افقی
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1391, 10:39 صبح
  4. سوال: نمایش اطلاعات دخیره شده در بانک به صورت اولیه
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1390, 16:56 عصر
  5. آموزش: کد نمایش جزییات یک فیلد در Gridview به صورت tooltip
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 اسفند 1389, 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •