نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست اوردن نام action,controller در _Layout

  1. #1

    بدست اوردن نام action,controller در _Layout

    سلام
    من کد زیر را نوشته ام در ابتدا_Layout

    <body onbeforeunload="ConfirmClose()" onunload="HandleOnClose()">

    وانتها _Layout هم کدزیر را

    <script>




    var myclose = false;


    function ConfirmClose() {

    event.returnValue = 'You have closed the browser. Do you want to logout from your application?';
    setTimeout('myclose=false',10);
    myclose=true;
    }
    </script>

    حال می خواهم در کد بالا نام controller وaction مربوطه را بدست بیاورم باید چه کدی بنویسم
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: بدست اوردن نام action,controller در _Layout

    سلام
    من برای این موضوع یک کنترلر به اسم ChildActionOnly درست کردم و یک اکشن داخلش به اسم _Menu به این صورت که داخلش
    HttpContext.Request.Url.Segments).Last().ToLower()
    آخرین سگمنت آدرس رو میگیرم (یعنی اکشن رو) و یک سری کارا روش انجام میدم و یک PartialView ارسال میکنم
    توی Layout هم فقط همین اکشن رو صدا میکنم به این صورت :
    @Html.Action("_Menu", "ChildActionOnly")

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: بدست اوردن نام action,controller در _Layout

    Url.ActionContext.RouteData.Values["controller"].ToString()
    Url.ActionContext.RouteData.Values["action"].ToString()

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن نام یک فایل در یک مسیر
    نوشته شده توسط abas1388 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 09:45 صبح
  2. بدست آوردن نام یک کنترل در یک برنامه دیگر
    نوشته شده توسط moos111 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 16:30 عصر
  3. بدست آوردن نام كامپيوتر افراد در asp كلاسيك
    نوشته شده توسط kohyar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 10:48 صبح
  4. بدست آوردن نام فایلهای موجود در مسیر فایل اجرایی
    نوشته شده توسط mah.yar در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 23:21 عصر
  5. بدست آوردن نام تمام کامپیوترها در یک شبکه محلی
    نوشته شده توسط jeeveh2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •