نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش به صورت فرمت پول ریال یا تومان

  1. #1

    نمایش به صورت فرمت پول ریال یا تومان

    سلام دوستان..
    توی دیتانوتیشن آیا میشه واسه یه پراپرتی بگیم نمایش مقدارش به صورت واحد پول ایران باشه؟ حالا یه ریال یا تومان

  2. #2

    نقل قول: نمایش به صورت فرمت پول ریال یا تومان

    سلام، توسط اتریبیوت displayformat میتونین واسه یه فیلد، فرمت نمایشی تعیین کنین، اگر منظورتون اینه! برای مثال:
    [Display(Name = "پرداخت شده")]
    [DisplayFormat(ApplyFormatInEditMode = false, DataFormatString = "{0:N0 تومان}")] // یا ریال
    public int Paid { get; set; }

    توجه داشته باشید که پارامتر ApplyFormatInEditMode باید false باشه وگرنه این فرمت رو توی input یا تکست باکس هم اعمال میکنه.
    واسه نمایش مقدار این فیلد هم میتونین توی ویو از هلپر DisplayFor استفاده کنین:

    @Html.DisplayFor(model => model.Paid)


تاپیک های مشابه

  1. فرمت دادن به تاریخ عددی و نمایش به صورت 1394/01/01
    نوشته شده توسط sajjad_kochekian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 تیر 1394, 10:02 صبح
  2. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات به صورت FIFO در دیتابیس یا کد نویسی
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394, 17:11 عصر
  3. درج تاریخ شمسی ولی نمایش به صورت میلادی
    نوشته شده توسط imanasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 05:02 صبح
  4. خروجی دیتا بیس به صورت فرمت های متنی و اکسل و...
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1388, 21:19 عصر
  5. نمایش به صورت پولی در QR
    نوشته شده توسط aradsystem در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 اسفند 1386, 16:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •