نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن مقدار فوق در وب بروز(webBrowser)

  1. #1

    بدست آوردن مقدار فوق در وب بروز(webBrowser)

    سلام
    چطوری میتونم در webBrowser این متن که سایت نشون میده برسی کنم و هنگامی که این متن اومد این دستورات اجرا بشه


    متن مورد نظر:
    شما اجازه دسترسی به این قسمت را ندارید.
    برای دسترسی به این قسمت ابتدا با شناسه کاربری وارد سایت شوید.

    99.JPG

    آدرس که داخل webBrowser میزنم

    http://www.amlakeesfahan.com/framewo...rop/Itemid,14/

    مخوام داخل یک شرط چک کنم اگه پیغام فوق را توسط مسیج باکس به کابر نشون بدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فوق در وب بروز(webBrowser)

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری میتونم در webBrowser این متن که سایت نشون میده برسی کنم و هنگامی که این متن اومد این دستورات اجرا بشه


    متن مورد نظر:
    شما اجازه دسترسی به این قسمت را ندارید.
    برای دسترسی به این قسمت ابتدا با شناسه کاربری وارد سایت شوید.

    99.JPG

    آدرس که داخل webBrowser میزنم

    http://www.amlakeesfahan.com/framewo...rop/Itemid,14/

    مخوام داخل یک شرط چک کنم اگه پیغام فوق را توسط مسیج باکس به کابر نشون بدم
    سورس صفحه مربوطه رو داخل یک رشته بریزید و چک کنید که ایا داخل این رشته چنین عبارتی هست یا خیر

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فوق در وب بروز(webBrowser)

    میشه راهنمای کنید چطوری بریزم داخل متغیر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فوق در وب بروز(webBrowser)


    string htmlSource = webBrowser1.Document.Body.InnerHtml;
    MatchCollection mc = Regex.Matches(htmlSource, "<!------------------ banners top --------------------------->(?<TagText>.*?)<!------------------ banners down --------------------------->", RegexOptions.Singleline);
    string match = mc[0].Value.ToString();
    var result = match.Split('>','<');
    MessageBox.Show(string.Format("{0}\n{1}",result[2],result[4]));

    اصلاح شد
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : سه شنبه 20 شهریور 1397 در 10:26 صبح
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فوق در وب بروز(webBrowser)

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک

    string htmlSource = webBrowser1.Document.Body.InnerHtml;
    MatchCollection mc = Regex.Matches(htmlSource, "<!------------------ banners top --------------------------->(?<BR>.*?)<!------------------ banners down --------------------------->", RegexOptions.Singleline);
    string match = mc[0].Value.ToString();
    var result = match.Split('>','<');
    MessageBox.Show(string.Format("{0}\n{1}",result[2],result[4]));
    ممنون ولی هنگام اجرا این خطا میده
    کد HTML:
    parsing "<!------------------ banners top --------------------------->(?.*?)<!------------------ banners down --------------------------->" - Unrecognized grouping construct.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فوق در وب بروز(webBrowser)

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    ممنون ولی هنگام اجرا این خطا میده
    کد HTML:
    parsing "<!------------------ banners top --------------------------->(?.*?)<!------------------ banners down --------------------------->" - Unrecognized grouping construct.
    این خط رو اصلاح کنید
    MatchCollection mc = Regex.Matches(htmlSource, "<!------------------ banners top --------------------------->(?<TagText>.*?)<!------------------ banners down --------------------------->", RegexOptions.Singleline);
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1392, 10:17 صبح
  2. سوال: مشكل با بدست آوردن مقدار SelectedItemValue در ComboBoxEdit از DevExpress
    نوشته شده توسط mgh64120 در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 شهریور 1392, 01:05 صبح
  3. حرفه ای: بدست آوردن مقدار موجود در ایندکس name و family در آرایه چند بعدی
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 18:39 عصر
  4. سوال: بدست اوردن مقدار CheckBoxField در ديتاگريدويو
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 20:35 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1387, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •