نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: گم کردن system.Management در mono

  1. #1

    گم کردن system.Management در mono

    سلام من در بازی که مینویسم نیاز دارم به پورت سریال وصل بشم و باید com مربوط به پورتی که وصل شده را در کد پیدا کنم


    ManagementObjectSearchersearcher=newManagementObjectSearcher("root\\CIMV2","SELECT*FROMWin32_PnPEntityWHEREClassGuid="{4d36e978-e325-11ce-bfc1-08002be10318}"");
    foreach(ManagementObject readQueryObj insearcher.Get()){
    objectraedCaptionObj=readQueryObj["Caption"];
    if(raedCaptionObj !=null&&raedCaptionObj.ToString().Contains("Arduino")){
    string[]readCaption=raedCaptionObj.ToString().Split(newstring[]{"ArduinoUno(",")"},StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    _serialPort=null;
    _serialPort=newSerialPort(readCaption[0],250000,Parity.None,8,StopBits.One){
    Handshake =Handshake.None,
    ReadTimeout =500,
    WriteTimeout =500
    };
    }
    }


    نوشتم ولی خطایی میده که


    راه حل رفع مشکل چیه؟
    من همین کد را در برنامه ویندوزی در سی شارپ نوشتم کار میکنه ولی نمیدونم چرا تو مونو خطا میده!!!
    لطفا سریعتر کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: گم کردن system.Management در mono

    سلام لطفا راهنمایی کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیرفعلا کردن task manager در ویژوال بیسیک _ لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط lplnmsado در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 02:39 صبح
  2. سوال: خطا در دپلوی کردن سایت پس از فعال کردن Security Manager در وب سرو آپاچی در وب هاست آذرسان
    نوشته شده توسط imanEsmaeili در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1390, 13:09 عصر
  3. system.management در C#‎2005
    نوشته شده توسط group45 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1388, 13:29 عصر
  4. راهنمایی: Run کردن Service Manager در برنامه دلفی
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 17:12 عصر
  5. گم کردن آخرین پستها در سایت
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 14:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •