نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درخواست راهنمایی برای یک برنامه php

  1. #1

    Question درخواست راهنمایی برای یک برنامه php

    با سلام
    من با php ساده بدون (شی گرایی،mvc و فریم وورک) یک برنامه ثبت نام و ورود نوشتم میخوام یک سیستم زیرمجموعه گیری به برنامه اضافه کنم یعنی کاربر که ثبت نام میکنه یک لینک واسش تولید بشه با اون بتونه زیرمجموعه بگیره بنظرتون با همین فقط php میشه این کارو کرد یا مثلا با شی گرایی؟ اگه فقط با PHP میشه میتونید یکم راهنماییم کنید؟
    کلا این برنامه رو در قالب یک سایت حرفه ای میشه با php بدون این موارد(شی گرایی،mvc و فریم وورک) ارتقاء داد؟

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای یک برنامه php

    سلام اون لینک درواقع میتونه یه صفحه ثبت نام ساده باشه که آیدی فردی که قراره سرگروه اون مجموعه باشه رو به صورت get براش ارسال کردیم یا یه چیزی شبیه این.
    کلا من فکر نمیکنم چیزی باشه که نشه بدون شی گرایی و mvc و فریمورک نوشت فقط راهمون دورتره و امکانات کمتر و کار سخت تر. چون همونا هم بر پایه php ساده ان و استفاده نکردن از اونا یعنی باز نویسی دوباره بخش هایی از اونا و طولانی کردن راه.

  3. #3

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای یک برنامه php

    سلام

    ساده ترین روش این هست که برای هر کاربر یک لینک ایجاد کنید همراه با ID یا Username اون کاربر به عنوان مثال :

    http://example.com/?ref=10


    یا

    http://example.com/?ref=milad


    وقتی که کاربری یکی از دو لینک بالا رو توی مرورگرش اجرا کرد, درواقع وقتی متغیر :

    $_GET['ref']


    وجود داشته باشه و حاوی مقدار باشه شما باید مقدار این متغیر رو داخل کوکی درون مرورگر کاربر ذخیره کنید, خب حالا در فرم ثبت نام برسی کنید اگه کوکی مربوط به ref وجود داشت و حاوی مقدار باشه یعنی این کاربر که داره ثبت نام میکنه از طرف یک کاربر دیگه و از طریق لینک زیرمجموعه گیری وارد سایت شده که ID یا Username شخصی که این کاربر رو از طریق لینک خودش وارد سایت کرده هم مقدار ان کوکی هست که میتونید ازش استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی برای یک برنامه گزارش گیری
    نوشته شده توسط m.sabeghi در بخش برنامه نویسی موبایل در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1396, 09:36 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 08:46 صبح
  3. درخواست راهنمایی برای نوشتن برنامه
    نوشته شده توسط ایمان اختیاری در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1388, 16:59 عصر
  4. درخواست راهنمایی برای شروع برنامه نویسی
    نوشته شده توسط miniuser در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 13:00 عصر
  5. سوال: درخواست راهنمایی برای نصب برنامه Turbo c در ویندوز ویستا
    نوشته شده توسط Football Land در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 آذر 1387, 21:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •