نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطا در تبدیل تاریخ با استفاده از DateTime

  1. #1

    خطا در تبدیل تاریخ با استفاده از DateTime

    سلام روز بخیر
    من از DateTime برای کارهای مربوط به تاریخ استفاده میکنم اما مشکلی که دارم تو تبدیل بعضی از تاریخ ها خطا دارم
    DateTime DAT_STRNXT_ACASS_DataTime = new DateTime(1397,02, 29);

    برای این تاریخ با خطا مواجه میشوم و خطا از ماه هستش اگر بزرگتر از 2 یزنم مشکلی ندارد
    لطفا راهنماییم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : سه شنبه 20 شهریور 1397 در 08:39 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در تبدیل تاریخ با استفاده از DateTime

    با سلام
    لطفاً کد را در C#‎ قرار بدید و هنگام مواجهه با خطا، خطا رو هم قرار بدید
    برای تاریخ شمسی بهتره از PersianCalendar استفاده کنید

    System.Globalization‎.PersianCalendar pc = new System.Globalization‎.PersianCalendar();
    DateTime time = pc.ToDateTime(1397,02,29,0,0,0,0);

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: خطا در تبدیل تاریخ با استفاده از DateTime

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    لطفاً کد را در C#‎‎ قرار بدید و هنگام مواجهه با خطا، خطا رو هم قرار بدید
    برای تاریخ شمسی بهتره از PersianCalendar استفاده کنید

    System.Globalization‎.PersianCalendar pc = new System.Globalization‎.PersianCalendar();
    DateTime time = pc.ToDateTime(1397,02,29,0,0,0,0);

    موفق باشید
    کد #C
    DateTime DAT_STRNXT_ACASS_DataTime = new DateTime(1397,02, 29);


    متن خطا:
    Year, Month, and Day parameters describe an un-representable DateTime.
    امکانش هست اضافه کردن و کاهش روز و تبدیل به شمسی کدی که قرار دادید را هم بنویسید؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در تبدیل تاریخ با استفاده از DateTime

    سوال شما تکراریست و قبلاً تمام اینها مطرح شده جستجو کنید
    DateTime.UtcNow.Date.AddDays(9).ToString();
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: خطا در تبدیل تاریخ با استفاده از DateTime

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سوال شما تکراریست و قبلاً تمام اینها مطرح شده جستجو کنید
    DateTime.UtcNow.Date.AddDays(9).ToString();
    سوال من مشکلی بود که جوابی درموردش نگرفتم
    باز از راهنماییتون ممنون
    سوال شما تکراریست و قبلاً تمام اینها مطرح شده جستجو کنید!!!!

  6. #6

    نقل قول: خطا در تبدیل تاریخ با استفاده از DateTime

    دوستان کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟
    چرا این تاریخ هاص خطا میدهد؟؟؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در تبدیل تاریخ با استفاده از DateTime

    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  8. #8

    نقل قول: خطا در تبدیل تاریخ با استفاده از DateTime

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از راهنمایی
    من از تابع میلادی شما استفادهخ کردم
    private string Miladi(int year,Int16 month,Int16 day)

    {

    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    var Miladi = pc.ToDateTime(year, month, day, 0, 0, 0, 0);
    var result = String.Format("{0}/{1}/{2}", Miladi.Year.ToString("0000"), Miladi.Month.ToString("00"), Miladi.Day.ToString("00"));

    return result;

    }
    خروجی این تابع string هست در صورتیکه من برای اضافه کردن و کم کردن تاریخ به datetime نیاز دارم باید انتهای تابع خروجی رشته را به datetime تبدیل کنم یا راه مناسب تری پیشنهاد میدید؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در تبدیل تاریخ با استفاده از DateTime

    برای تغییر string به datetime

    var m = Miladi(1397,06,20);
    DateTime myDate = DateTime.Parse(m);

    یا میتونید متد رو به شکل زیر تغییر دهید

    public DateTime Miladi(int year, Int16 month, Int16 day)
    {
    System.Globalization‎.PersianCalendar pc = new System.Globalization‎.PersianCalendar();
    var Miladi = pc.ToDateTime(year, month, day, 0, 0, 0, 0);
    var result= $"{Miladi.Year.ToString("0000")}/{Miladi.Month.ToString("00")}/{Miladi.Day.ToString("00")}";
    return DateTime.Parse(result);
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تبدیل تصویر با استفاده از fft در متلب
    نوشته شده توسط almasm85 در بخش برنامه نویسی Matlab
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1394, 20:27 عصر
  2. خطا در ارسال پیامک با استفاده از kylix
    نوشته شده توسط mahtab2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 تیر 1393, 18:43 عصر
  3. سوال: خطا در ارسال ایمیل با استفاده از کتابخانه JavaMail
    نوشته شده توسط imanEsmaeili در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1390, 00:30 صبح
  4. خطا در کد حذف با استفاده از پروسیجر
    نوشته شده توسط ERIKA در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 مهر 1389, 22:55 عصر
  5. مشکل در تبدیل تاریخ با استفاده از EncodeDate و یا DecodeDate
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 12:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •