نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: رویداد dragdrop در #c

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1397
    محل زندگی
    رشت
    پست
    13

    Post رویداد dragdrop در #c

    سلام...این رویداد زمانی رخ میده که کنترلی در #c به محل دیگه ای منتقل بشه سوالی که من داشتم این بود که چطور در محیط اجرا به یک کنترل مثل button قابلیت تغییر مکان بدیم تا این رویداد اجرا بشه?خیلی جستجو کردم خاصیتی به نام allowdrop هست اما وقتی true هم باشه تفاوتی ایجاد نمیشه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: رویداد dragdropدر #c

    با سلام
    با رویداد MouseMove میتونید این کار رو انجام بدید

    private void button_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    Button button = (Button)sender;
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    {
    button.Left += e.X ;
    button.Top += e.Y;
    }
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1397
    محل زندگی
    رشت
    پست
    13

    نقل قول: رویداد dragdropدر #c

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    با رویداد MouseMove میتونید این کار رو انجام بدید

    private void button_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    Button button = (Button)sender;
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    {
    button.Left += e.X ;
    button.Top += e.Y;
    }
    }
    واقعا ممنون...فقط دو تا سوال داخل کد برام مطرح شد چرا در خط سوم (Button) داخل پرانتز داریم و اگه ممکنه خاصیت left و top متعلق به button رو توضیح بدید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: رویداد dragdrop در #c

    sender از نوع object است و برای اینکه به button نسبتش بدیم باید cast کنیم
    x و y هم محور افقی و عمودی میباشد
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1397
    محل زندگی
    رشت
    پست
    13

    Unhappy نقل قول: رویداد dragdropدر #c

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    با رویداد MouseMove میتونید این کار رو انجام بدید

    private void button_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    Button button = (Button)sender;
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    {
    button.Left += e.X ;
    button.Top += e.Y;
    }
    }
    زمانی که از این کد داخل برنامه استفاده میکنم button قابلیت حرکت پیدا میکنه ولی باز هم رویداد dragdrop اجرا نمیشه...

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: رویداد dragdrop در #c

    متوجه نشدم
    کاربرد رویداد dragdrop به این شکل هست که مثلاً شما یک شی خارجی رو بخواید وارد برنامه کنید
    مثل کشیدن فایل txt روی TextBox
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1397
    محل زندگی
    رشت
    پست
    13

    نقل قول: رویداد dragdrop در #c

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    متوجه نشدم
    کاربرد رویداد dragdrop به این شکل هست که مثلاً شما یک شی خارجی رو بخواید وارد برنامه کنید
    مثل کشیدن فایل txt روی TextBox
    تا جایی که توی یک کتاب مطالعه کردم این رویداد زمانی اجرا میشه که جای کنترلی تغییر کنه...هدفم اینه که با جابجایی یک button داخل برنامم رویداد اجرا بشه و پیامی داخل textbox نمایش داده بشه

تاپیک های مشابه

  1. اجرا نشدن یک رویداد خاص در هنگام بستن فرم
    نوشته شده توسط elisa1362 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 19:43 عصر
  2. نوشتن رویداد تایمر در زمان اجرا
    نوشته شده توسط jandaghian در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 فروردین 1386, 12:59 عصر
  3. رویداد TabSheet2 در PageControl وقتی باز شود چیست؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 23:20 عصر
  4. رویداد keydown در groupbox
    نوشته شده توسط mostafa_leman در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 10:40 صبح
  5. یه مشکل عجیب با رویداد load در فرم
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1384, 18:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •