نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم نمایش محتویات کارت حافظه هنگام انتخاب فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    عدم نمایش محتویات کارت حافظه هنگام انتخاب فایل

    سلام دوستان

    نمیدانم بیشتر از کدام کتابخانه file picker برای انتخاب فایل استفاده میکنید اما من فکر میکنم این 2 بهترین گزینه باشند :

    https://github.com/Angads25/android-filepicker

    https://github.com/nbsp-team/MaterialFilePicker


    مساله ای که متوجه شدم این هست که اینا فقط امکان دسترسی به فایل های حافظه داخلی گوشی رو میدن و اصلا فایل های کارت حافظه رو نمایش نمیدهند.
    ایا برای تنظیم کردن نمایش انها راهی هست ؟


    شاید بگید خب چرا برای انتخاب فایل بدون استفاده از کتابخانه ها بدین صورت استفاده نمیکنی :

    Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_GET_CONTENT);           


    intent.setType("*/*");


    startActivityForResult(intent, 1);


    مشکلی که این حالت داره در اندروید های بالاتر مثل 6 و 7 و 8 مسیر فایلی که از ریزالت دریافت میکنیم دقیق نیست ! درحالی که دراندروید های 4 به درستی مسیر رو نمایش میده


    برای مثال فایل sample.pdf رو وقتی انتخاب میکنم اینطوری مسیرشو نشون میده:


    /docment/primary:sample.pdf


    درحالی که باید اینطور نمایش میداد :
    /stroge/emulated/0/sample.pdf

    اون 2 تا کتابخانه فایل پیکر برخلاف این به درستی مسیر رو نمایش میدهند.
    به نظرتون برای حل این مشکل چیکار باید کرد ؟
    ناگفته نماند دسترسی یا همون پرمیشن رو هم حین اجرا از کاربر دریافت میکنم همیشه
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : جمعه 23 شهریور 1397 در 14:55 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: عدم نمایش محتویات کارت حافظه هنگام انتخاب فایل

    بالاخره تونستم مشکل رو حل کنم

    در کتابخانه
    https://github.com/nbsp-team/MaterialFilePicker
    مسیر رو این چنین تعریف کردم و الان کارت حافظه رو هم به درستی نمایش داد و محل انتخاب شده فایل ها رو هم به درستی نمایش میدهد.

    .withRootPath("/storage")


    اما در مورد مشکل دوم یعنی بدون استفاده از این کتابخانه ها چرا نمیتونیم مسیر دقیق رو بدست بیاریم؟!
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : جمعه 23 شهریور 1397 در 17:14 عصر

تاپیک های مشابه

  1. عدم دریافت خطا هنگام انتخاب فایل های حجیم برای آپلود
    نوشته شده توسط desatir7316 در بخش Yii Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1393, 09:54 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1392, 19:35 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1390, 14:39 عصر
  4. سوال: عدم نمایش صحیح متون فارسی هنگام استفاده از تابع htmlentities
    نوشته شده توسط Jason.Bourne در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1387, 00:59 صبح
  5. عدم نمایش محتویات صفحات مرور شده در حالت Offline
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1385, 12:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •