نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ران کردن اندروید با react-native

  1. #1

    Question ران کردن اندروید با react-native

    سلام

    دوستان من به یه مشکلی برخوردم
    وقتی برنامه رو ران میکنم با صفحه قرمز مواجه میشم
    فیلم رو اپلود کردم
    http://s8.picofile.com/file/83370589..._0017.mp4.html

    داخل cmd node یه اخطار میده که داخل ویدیو ملومه . فکر میکنم مربوط به AccessibilityInfo میشه . شایدم مشکل جای دیگست.

    کسی میتونه راهنمایی کنه که مشکل صفحه قرمز برطرف شه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: ران کردن اندروید با react-native

    فیلم و نگاه نکردم ولی اگه AccessibilityInfo میده احتمالا از نسخه اخر react استفاده می کنید که باگ داره متاسفانه بهتره دان گرید کنید بعد اجرا کنید برنامه مثلا ورژن و بیارید بذارید
    کد HTML:
    npm install react-native@0.52.2

  3. #3

    نقل قول: ران کردن اندروید با react-native

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    فیلم و نگاه نکردم ولی اگه AccessibilityInfo میده احتمالا از نسخه اخر react استفاده می کنید که باگ داره متاسفانه بهتره دان گرید کنید بعد اجرا کنید برنامه مثلا ورژن و بیارید بذارید
    کد HTML:
    npm install react-native@0.52.2

    سلام . ممنون از راهنمایی

    وقتی خروجی برنامه رو روی گوشی نصب میکنم ، نصب نمیشه


    App no installed
    the package appears to be corrupt


    صفحه cmd =


    G:\ReactNativeProject\App\android>gradlew assembleRelease
    Starting a Gradle Daemon, 1 incompatible and 1 stopped Daemons could not be reused, use --status for details


    BUILD SUCCESSFUL in 32s
    29 actionable tasks: 1 executed, 28 up-to-date


    داخل امولاتور اجرا میشه ، داخل اندروید استادیو فایل ها رو باز کردم موقع گرادل بیلد میشه ارروی نداره
    ممنون میشم راهنمایی کنی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: ران کردن اندروید با react-native

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi0504 مشاهده تاپیک
    سلام . ممنون از راهنمایی

    وقتی خروجی برنامه رو روی گوشی نصب میکنم ، نصب نمیشه


    App no installed
    the package appears to be corrupt


    صفحه cmd =


    G:\ReactNativeProject\App\android>gradlew assembleRelease
    Starting a Gradle Daemon, 1 incompatible and 1 stopped Daemons could not be reused, use --status for details


    BUILD SUCCESSFUL in 32s
    29 actionable tasks: 1 executed, 28 up-to-date


    داخل امولاتور اجرا میشه ، داخل اندروید استادیو فایل ها رو باز کردم موقع گرادل بیلد میشه ارروی نداره
    ممنون میشم راهنمایی کنی
    نسخه اندروید شما با امولاتور یکی هست؟

  5. #5

    نقل قول: ران کردن اندروید با react-native

    مشکلم حل شد ممنون

    از طریق مستندات خود react native پیش رفتم مشکل حل شد

    به هر حال ممنون از پاسخگوییتون

تاپیک های مشابه

  1. ران کردن کدهایی با پسوند .sh در پایتون
    نوشته شده توسط noronet در بخش Python
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1395, 13:35 عصر
  2. سینک کردن SqlLite در اندروید با Sql Server؟
    نوشته شده توسط Padrone در بخش Replication
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1394, 21:02 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1393, 00:17 صبح
  4. عدم نمایش گزارشات ساخته شده با stimul soft هنگام ران کردن پابلیش
    نوشته شده توسط resident در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 مرداد 1393, 19:15 عصر
  5. سوال: مشکل در ران کردن برنامه اندروید با دلفی xe5
    نوشته شده توسط sajioo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 07 تیر 1393, 21:35 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •