نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در زمان بارگذاری مقدار یک جدول دیتا بیس در جدولی در صفحه html

  1. #1

    خطا در زمان بارگذاری مقدار یک جدول دیتا بیس در جدولی در صفحه html

    سلام دوستان در asp mvc میخوام مقدار یکی از تیبل هام که با استفاده از model توی پروژه معرفی کردم در تیبل نشون بدم اما خطای 404 میده

    این جدول لیست استان ها رو نگهداری میکنه و کلید اصلیش در جدول شهرستان کلید خارجی محسوب میشه با کد زیر مقدارشو برمیگردونم :

    public JsonResult getAllDetailsProvince()
    {
    List<wrmnkh.Models.tbl_province> list;
    list = db.tbl_province.ToList();
    var jsondata = Json(list, JsonRequestBehavior.AllowGet);
    return jsondata;
    }

    و با کد زیر در تیبل نمایش میدم :

    $.ajax({
    type: "POST",
    url: "/newwellreport/getAllDetailsProvince",
    data: '{}',
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    dataType: "json",
    success: function (response) {
    debugger;
    var i = 1;
    $("#tableDetailsInfo tr").remove();
    $("#tableDetailsInfo").append("<tr>" +
    "<th style=width:10px><input onclick=addProvince(event) type=button value=+ style=border:none;background:#B8DBFD;color:blue;/></th>" +
    "<th style=width:250px>نام</th>" +
    "<th style=width:50px>کد</th>" +
    "<th style=width:1px></th>" +
    "<th style=width:1px></th>" +
    "</tr>");
    $.each(response, function (key, value) {
    $("#tableDetailsInfo").append("<tr style=height:40px;>" +
    "<td >" + i + "</td>" +
    "<td >" + value.name + "</td>" +
    "<td >" + value.code + "</td>" +
    "<td style=cursor:pointer; ><a onclick=deleteProvince(" + value.rowid + ") ><img src=../Image/delete_black_24dp.png ></a> </td>" +
    "<td style=cursor:pointer; ><a onclick=editProvince(event," + value.rowid + ")><img src=../Image/edit_black_18dp.png ></a> </td>" +
    "</tr>");
    i++;
    });
    },
    failure: function (response) {
    alert(response.d);
    },
    error: function (response) {
    alert(response.d);
    }
    });وقتی اجرشو دنبال میکنم api اجرا میشه و لیست پر میشه و تبدیل به جیسون هم میشه اما توی تابع ajax خطا میده(فقط برای این تیبل خطا میده برای سایر تیبل ها این اتفاق نمیفته ممکنه از کلید اصلی و جدول شهرستان باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

  2. #2

    نقل قول: خطا در زمان بارگذاری مقدار یک جدول دیتا بیس در جدولی در صفحه html


تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش ستون های یک جدول دیتا بیس در یک جدول وبسایت؟
    نوشته شده توسط marziehm869 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 شهریور 1393, 09:39 صبح
  2. خروجی گرفتن از یک جدول دیتا بیس
    نوشته شده توسط masterphp در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1392, 19:04 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1391, 10:19 صبح
  4. بدست آوردن مقدار یک فیلد دیتا بیس برای یک متغییر
    نوشته شده توسط abolfazl66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1390, 19:21 عصر
  5. آموزش: طرز انتخاب یک فیدل در جدول دیتا بیس و جست و جو بر اساس آن
    نوشته شده توسط hamidhassas در بخش VB.NET
    پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 10:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •