نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در چک مقدار دو متغییر با if و عملگر منططقی

  1. #1

    مشکل در چک مقدار دو متغییر با if و عملگر منططقی

    با سلام و خسته نباشید ببخشید من میخوام با دستور if مقدار دو متغییر رو چک کنم که هر بار که متغییر ها تغییر می کند چه مقدار menu_id==1 $ باشه و چه بعد از ثبت نام کاربر که مقدار msg$ برایر ok میشه صفحه register رو نشون بده ولی متاسفانه وقتی که $msg مقدار میگیره خطا میده که $menu_id رو نمی شناسه
    اینم کدش از نظر منطق برنامه نباید ایرادی داشته باشه.

    if (isset($menu_id) or isset($msg))
    {
    print $msg;
    if($menu_id==1 or $msg=="ok" )
    {

    include_once("register.php");



    }

    elseif($menu_id==2)
    {
    include_once("login.php");
    }
    }


    راهی هست که بشه مثل محیط C#‎ کدها رو trace کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در چک مقدار دو متغییر با if و عملگر منططقی

    منطقت که مشکل داره .... شما توی شرط داری مقدار $menu_id رو چک میکنی که اصلا وجود نداره
    این باید جواب بده اگه اشتباه تایپی نداشته باشم


        if( (isset($menu_id) && $menu_id==1) or (isset($msg) && $msg=="ok" ) )
    {

    include_once("register.php");
    }
    elseif( isset($menu_id) && $menu_id==2)
    {
    include_once("login.php");
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل در چک مقدار دو متغییر با if و عملگر منططقی

    سلام واقعا ممنونم درست شد روی if اول مشکل بیشتری داشتم که با راهنمای خوب شما برطرف شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارسال مقدار به سرور با Php
    نوشته شده توسط Mostafa_ در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1396, 10:44 صبح
  2. سوال: مشکل در استفاده از دو ComboBox با یک datasource
    نوشته شده توسط hahaie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1394, 14:53 عصر
  3. مشکل در متصل شدن دو دستگاه با وای فای
    نوشته شده توسط afshinhd در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1393, 11:40 صبح
  4. سوال: مشکل در ارتباط دهی دو جدول با هم (relation) در سی شارپ
    نوشته شده توسط NASA's Spaceman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 20 شهریور 1393, 19:18 عصر
  5. سوال: مشکل در چک کردن نام کاربری با جاوا اسکریپت و webmethod
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1390, 20:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •