نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسته بندی کدهای php

  1. #1

    Question دسته بندی کدهای php

    سلام. یه سوال داشتم میشه کد های php رو دسته بندی کرد مثلا وقتی روی لینک شماره 1 کلیک شماره یه سری کد php اجرا بشن و وقتی روی لینک شماره 2 کلیک شد یه سری دیگه؟! الان وقتی کد های php رو مینویسم همه پشت سر هم اجرا میشن!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: دسته بندی کدهای php

    تو صفحات مختلف بزار کد ها رو و هر لینک رو بده به صفحه مربوطه
    یا اینکه میتونی تو هر لینک یه پارامتر بزاری که مشخص کنه کدوم تکه کد اجرا بشه

    page.php?code=a
    page.php?code=b

    بعد تو صفحت که کد ها هستن چک میکنی ببینی

        $code = isset($_GET['code']) ? $_GET['code'] : '' ;

    if($code == 'a' )
    {
    // code hay a
    }

    if($code == 'b')
    {
    // code hay b
    }

  3. #3

    نقل قول: دسته بندی کدهای php

    ممنون از راهنماییتون ولی منظورم اینکه که تو همون صفحه اعمال بشه، نه اینکه بره صفحه دیگه. راهی هست؟ بنظرتون با ایجکس و... میشه؟!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: دسته بندی کدهای php

    بله با ajax میشه توی هر صفحه جداگانه کدهاتو بزن بعد با یک لینک به هر صفحه ای خواستی پیوند بده و با کلیک روی هر دکمه یا لینک میتونی اجراش کنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: دسته بندی کدهای php

    چرا نشه اگه نمیشد که هیچ سایتی به وجود نمی اومد :/
    شما هم میتونی دوتا صفحه مختلف داشته باشی و با ایجکس به اونا اطلاعات بدی و نتیجه رو بخونی
    هم میتونی یک صفحه داشته باشی و با پارامتر ها بفهمونی بهش که چه کاری رو میخوایی انجام بدی یا به عبارت دیگر چه کدی را اجرا کنی (همونطور که دوست خوبمون عرض کردند ) بهتره سایت رو بصورت RESTful بنا گذاری کنید اگه اطلاعات ندارید اول سرچ کنید که معماری REST چه هست


تاپیک های مشابه

  1. ایجاد دسته بندی با php
    نوشته شده توسط mamadco در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1394, 01:43 صبح
  2. طریقه ساخت دسته بندی مطالب با php
    نوشته شده توسط 14morteza14 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1392, 11:08 صبح
  3. سوال: دسته بندی مطالب در PHP
    نوشته شده توسط amin7x در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1391, 15:41 عصر
  4. کد دسته بندی در php
    نوشته شده توسط setayesh3 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 مرداد 1386, 11:21 صبح
  5. اجرای کدهای PHP
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 20:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •