نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دلیل ارور use unassignd local variable

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1397
    محل زندگی
    رشت
    پست
    13

    دلیل ارور use unassignd local variable

    با سلام...من داخل یک برنامه با ارور use unassignd local variable مواجه شدم با تحقیق فهمیدم که علت ارور مقدار اولیه ندادنه...ولی دلیل علمی این ارور رو متوجه نمیشم که چرا اولیه ندیم ارور میگیره

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: دلیل ارور use unassignd local variable

    با سلام
    بدون کد چطور راهنمایی کنیم؟
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1397
    محل زندگی
    رشت
    پست
    13

    نقل قول: دلیل ارور use unassignd local variable

    کد برنامه بصورت زیره...دلیل ارور که توی اینترنت جستجو کردم مقدار اولیه ندادنه ولی نمیفهمم چرا وقتی مقدار اولیه نمیدیم خطا میگیره

    private void button1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    string message;
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    message = "you clicked left button";
    else if (e.Button == MouseButtons.Middle)
    message = "you clicked middle button";
    else if (e.Button == MouseButtons.Right)
    message = "you clicked middle button";
    message += "(" + e.X.ToString() + "," + e.Y.ToString() + ")";
    MessageBox.Show(message);
    }


  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: دلیل ارور use unassignd local variable

    بخاطر این هست که شما + گداشتید یعنی متن قبلی رو + متن جدید کن، خب قبلش چیزی وجود نداره که بخواد +جدید کنه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1397
    محل زندگی
    رشت
    پست
    13

    نقل قول: دلیل ارور use unassignd local variable

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    بخاطر این هست که شما + گداشتید یعنی متن قبلی رو + متن جدید کن، خب قبلش چیزی وجود نداره که بخواد +جدید کنه
    زمانی که این برنامه اجرا میشه ما هر کلیکی چه چپ راست یا وسط بکنیم ابتدا پیام داخل message قرار میگیره بعد =+message اجرا میشه پس ابتدا باید داخل message یک پیام قرار داده شده باشه و ما یک مقدار از قبل داریم...

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: دلیل ارور use unassignd local variable

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad_poorghnbar مشاهده تاپیک
    زمانی که این برنامه اجرا میشه ما هر کلیکی چه چپ راست یا وسط بکنیم ابتدا پیام داخل message قرار میگیره بعد =+message اجرا میشه پس ابتدا باید داخل message یک پیام قرار داده شده باشه و ما یک مقدار از قبل داریم...
    string message = "";
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7

    نقل قول: دلیل ارور use unassignd local variable

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad_poorghnbar مشاهده تاپیک
    زمانی که این برنامه اجرا میشه ما هر کلیکی چه چپ راست یا وسط بکنیم ابتدا پیام داخل message قرار میگیره بعد =+message اجرا میشه پس ابتدا باید داخل message یک پیام قرار داده شده باشه و ما یک مقدار از قبل داریم...
    واسه این وضعیت شما دلیلش به این خاطره که کامپایلر انقد هوشمند نیست که بدونه شما داری روی ابجکت e و پراپرتی buttonش شرط if و else میذاری و نتیجه این شرط ها از سه حالت خارج نیست، در این حالت کامپایلر فرض رو بر بدترین حالت ممکن میذاره که هیچکدوم از سه شرط برقرار نباشن واسه همین متغیر message هیچ مقداری نمیگیره و وقتی به خط 10 میرسه قبلش هیچ مقداری توی message وجود نداره که عمل + رو روش انجام بده و این منطقی نیست پس بهتون ارور میده

    اما برای راه حل شما میتونی خودت شرط هارو جوری تعریف کنی که از همین سه حالت خارج نباشه، میتونی به جای else if آخری، فقط بنویسی else و دیگه نیازی به قسمت if نخواهد بود:
               string message;
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    message = "you clicked left button";
    else if (e.Button == MouseButtons.Middle)
    message = "you clicked middle button";
    else

    message = "you clicked middle button";
    message += "(" + e.X.ToString() + "," + e.Y.ToString() + ")";
    MessageBox.Show(message);


    توی این کدی که ویرایش کردم حتما یکی از شرط ها اجرا میشه

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1397
    محل زندگی
    رشت
    پست
    13

    نقل قول: دلیل ارور use unassignd local variable

    ممنون...متوجه شدم بخاطر همون =+message هست چون هرچند در محیط اجرایی ابتدا مقدار داخل message قرار میگیره ولی کامپایلر زمان اجرا message رو بدون مقدار اولیه میبینه مشکل با یک else بجای else if اخر هم حل میشه

  9. #9

    نقل قول: دلیل ارور use unassignd local variable

    در زبان سی شارپ باید متغیر محلی توسط برنامه نویس مقداردهی اولیه شود.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: از دست خطای Use of unassigned local variable
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 اسفند 1395, 23:50 عصر
  2. ارور Use of unassigned local variable در اجرای برنامه
    نوشته شده توسط azitaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1394, 21:20 عصر
  3. این eror چیه ؟؟؟ use of unassigned local variable'
    نوشته شده توسط mustafaehsani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 خرداد 1393, 14:59 عصر
  4. سوال: Use unassigned local variable
    نوشته شده توسط ghacem.sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 اسفند 1387, 20:08 عصر
  5. سوال: Use of unassigned local variable
    نوشته شده توسط parikhanoom در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 22:59 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •