نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درخواست راهنمایی در پشتیبان گیری با اسکیول از طریق کد نویسی

  1. #1

    Post درخواست راهنمایی در پشتیبان گیری

    سلام خدمت دوستان
    بنده در پشتیبان گیری از طریق BackgroundWorker و کد نویسی با اسکیول با خطای بانک اطلاعاتی مشخص نیست مواجه می شود البته وقتی از دستور بانک اطلاعاتی خود سرور استفاده می کنم مشکلی نیست مانند دستور ذیل:

    Public StrCON As String = "Data Source=AA_M1;Initial Catalog=HesabdariData;Integrated Security=True"
    ولی وقتی از بانک اطلاعاتی که داخل پوشه ای که در داخل خود برنامه داخل پوشه Debug می باشد خطا می دهد مانند ذیل :
    Public StrCON As String = "Data Source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;AttachDbFilename=" & My.Application.Info.DirectoryPath & "\DataBase\HesabdariData.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30"
    یا
    Public StrCON As String = "Data Source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;AttachDbFilename=|Da taDirectory|\DataBase\HesabdariData.mdf;Integrated Security=True"


    یا
    Public StrCON As String = "Data Source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;AttachDbFilename=|Da taDirectory|\DataBase\HesabdariData.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;Asynchronous Processing=true"
    البته بجای این دستور : My.Application.Info.DirectoryPathیا دستور DataDirectory
    از مسیر اصلی خود برنامه که داخل کانشکن استرینک ذخیره شد هم استفاده کردم باز هم خطا می دهد که خطا در قسمت این کدی است Cmd.EndExecuteNonQuery(result)
    نمونه کد نویسی :
    Private Sub BtnBackup_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles BtnBackup.Click
    If RdbBackup.Checked = True Then


    If String.IsNullOrWhiteSpace(TxtSelectpath.Text) Then


    ErrorProvider1.SetError(TxtSelectpath, "مسیر پشتیبان را مشخص کنید")


    ElseIf String.IsNullOrWhiteSpace(TxtBackupName.Text) Then


    ErrorProvider1.SetError(TxtBackupName, "نام فایل پشتیبان را وارد کنید")


    ElseIf File.Exists(TxtSelectpath.Text + "" + TxtBackupName.Text.Trim() + ".bak") Then


    MessageBox.Show("در مسیر انتخاب شده قبلا یک فایل با همین نام ذخیره شده است")
    Else
    flag = True
    BtnBackup.Enabled = False
    Grp1.Enabled = False
    BtnCancel.Visible = True
    'Dim cmd As New SqlCommand("My_Backup", con)
    Dim cmd As New SqlCommand("Mybackup", con)
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    cmd.Parameters.AddWithValue("@path", TxtSelectpath.Text & "" & TxtBackupName.Text.Trim() & ".bak")
    ProgressBar1.Visible = True
    ProgressBar1.PerformStep()
    con.Open()


    Dim callbackdelegate As AsyncCallback = AddressOf Handlecallback
    cmd.BeginExecuteNonQuery(callbackdelegate, cmd)
    End If
    Else
    MessageBox.Show("نوع عملیات پشتیبان را فعال کنید")
    End If


    Call TxtBackupName_Load()
    End Sub
    Private Sub Handlecallback(ByVal result As IAsyncResult)
    Try
    Cmd = CType(result.AsyncState, SqlCommand)
    Cmd.EndExecuteNonQuery(result)


    MessageBox.Show("عملیات پشتیبان گیری با موفقیت انجام شد")
    Catch
    MessageBox.Show("عملیات پشتیبان گیری توسط کاربر متوقف شد")
    End Try
    Me.BeginInvoke(CType(Sub()
    Me.Close()
    End Sub, MethodInvoker))
    con.Close()
    flag = False
    End Sub



    این هم کد خطا :

    An exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll but was not handled in user code

    Additional information: Database 'HesabdariData' does not exist. Make sure that the name is entered correctly.

    BACKUP DATABASE is terminating abnormally.
    آخرین ویرایش به وسیله safari_m4 : چهارشنبه 28 شهریور 1397 در 16:49 عصر

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی در پشتیبان گیری با اسکیول از طریق کد نویسی

    سلام خدمت دوستان عزیز
    کسی نیست در این مورد راهنمایی کند با تشکر

  3. #3

    نقل قول: درخواست راهنمایی در پشتیبان گیری با اسکیول از طریق کد نویسی

    سلام دوست عزیز ببینید که بانک اطلاعاتی اول داخل پوشه دباگتون قرار داره؟

  4. #4

    نقل قول: درخواست راهنمایی در پشتیبان گیری با اسکیول از طریق کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ببینید که بانک اطلاعاتی اول داخل پوشه دباگتون قرار داره؟
    سلام تشکر از شما دوست عزیز بلاخره با تلاش زیاد مشکلم را حل کردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: درخواست راهنمایی در پشتیبان گیری با اسکیول از طریق کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط safari_m4 مشاهده تاپیک
    سلام تشکر از شما دوست عزیز بلاخره با تلاش زیاد مشکلم را حل کردم
    بهتره بعد از حل مشکل ، بگید که چیکار کردین که دوستان هم استفاده کنند ،

    و زحمت بکشید نمونه کد رو صحیح با یه نمونه بذارید دوستان استفاده کنند

  6. #6

    نقل قول: درخواست راهنمایی در پشتیبان گیری با اسکیول از طریق کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط behrooz69 مشاهده تاپیک
    بهتره بعد از حل مشکل ، بگید که چیکار کردین که دوستان هم استفاده کنند ،

    و زحمت بکشید نمونه کد رو صحیح با یه نمونه بذارید دوستان استفاده کنند
    با سلام ببحشید در دسترس نبودم کدهای صحیح دقیقا کدهای بلاست با این تفاوت که مسیر و آدرس را اشتباهی داده بودم با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ارتباط با اشياء از طريق کد نويسی در QtQuick
    نوشته شده توسط negative60 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 خرداد 1393, 03:10 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 22:37 عصر
  3. حرفه ای: مشکل در پشتیبان گیری با device
    نوشته شده توسط sahare در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 آذر 1389, 20:24 عصر
  4. سوال: راهنمایی در گزارش گیری با fast
    نوشته شده توسط soft-c در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1389, 21:02 عصر
  5. سوال: درخواست راهنمایی در پیاده سازی یک قسمت از برنامه کاربردی
    نوشته شده توسط alfredo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 13:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •