نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تکمیل کد با استفاده از پالت attribute

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    Question تکمیل کد با استفاده از پالت attributes

    سلام
    برای تنظیم خصوصیات یک کامپوننت می توانیم از پالت attributes استفاده کنیم که کد نویسی را راحت می کند . سئوال دارم : برای اعمال محدودیت در وارد کردن عدد در یک textfield و نمایش یک error message از کدام قسمت باید استفاده کرد ( بدون کد نویسی مستقیم در فایل جاوا ) و چطور در کادر مخصوص به آن کد نویسی کرد ؟ ( عکس ضمیمه )

    Capture - Copy.PNG




    package com.example.saeed.prrrrrr14;


    import android.app.Activity;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.View;
    import android.widget.TextView;


    public class MainActivity extends Activity {


    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    }
    public void btn_sum(View v) {


    int aa = 0, bb = 0, sum;


    TextView Txt_1 = (TextView) findViewById(R.id.editText);
    aa = Integer.parseInt(Txt_1.getText().toString());


    TextView Txt_2 = (TextView) findViewById(R.id.editText2);
    bb = Integer.parseInt(Txt_2.getText().toString());


    sum = aa * bb;


    TextView Result = (TextView) findViewById(R.id.lblans);


    Result.setText(Integer.toString(sum));


    }


    }



    آخرین ویرایش به وسیله saeed51100 : جمعه 23 شهریور 1397 در 22:33 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    نقل قول: تکمیل کد با استفاده از پالت attributes

    منظورم این است که error message مانند شکل زیر را چطور درست کنم ؟ ( شکل را از اینترنت دانلود کرده ام )


    images (1).png
    آخرین ویرایش به وسیله saeed51100 : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 10:42 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: تکمیل کد با استفاده از پالت attribute

    برای نمایش خطا از متد setError استفاده کنید.

    مقدار EditText رو بخونید و اگر تشخیص دادید خطایی وجود داره با متد setError اون آبجکت، خطا رو نمایش بدید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    نقل قول: تکمیل کد با استفاده از پالت attribute

    ممنون عزیز

    با استفاده از پانل attributes چطور کد نویسی کنم ؟ اگر امکان دارد یک نمونه بنویسید ( مثلا برای سئوال بالا ) از کدام کدام گزینه attributes و چطور استفاده کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد کد با استفاده از قالب
    نوشته شده توسط benighted.boy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 10:28 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 00:28 صبح
  3. مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll
    نوشته شده توسط sharpboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 36
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 21:07 عصر
  4. نصب فونت با استفاده از کد نویسی و api
    نوشته شده توسط kia1349 در بخش Foxpro
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1385, 15:20 عصر
  5. دستکاری dot net framework security با استفاده از کد
    نوشته شده توسط REZA_ROSTAMI در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 دی 1383, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •