نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در جستجوی ( فراخوانی ) کلمات فارسی و عربی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb مشکل در جستجوی ( فراخوانی ) کلمات فارسی و عربی

    دوستان سلام

    در پروژه من ، یه سری اطلاعات در دیتابیس Sql ما وارد شده مثل اسم شهر .

    یه دکمه داریم ، یه تکست باکس ، یه گرید ویو

    کاربر اسم شهر رو وارد میکنه ، و اطلاعات جستجو شده توی گرید ویو نشون میده .

    مشکل اونجاییه که اسم شهرهایی که توش از ی و ک استفاده شده به مشکل بر میخوره و چیزی رو نمایش نمیده مثل یزد ، یاسوج ، کرمان

    ولی مشهد ، گرگان و ... نشون میده و به درستی کار میکنه .

    توی دیتابیس Sql server هم فارسی رو collection رو روی persian میذارم ، ولی بازم هیچ تاثیری نداره . اطلاعات شهرها از قبل وارد شده توی دیتابیس .

    دوتا نکته هم این وسط هست .

    برنامه قابلیت اینو داره که اطلاعات جدید وارد بشه و یا ویرایش بشه .

    1 - فرض کنید برنامه تحت شبکه هستش ، و قراره 30 نفر ازش استفاده کنن من باید رو سیستم همه برم و کیبوردشونو فارسی کنم که عربی تایپ نکنه که بعدا تو سرچ مشکل نخوریم !؟

    2- اطلاعات از قبل وارد شده ، قبلی هارو مثلا با اسکریپت درست کنیم ، بعدا چی !

    خلاصه بگم راح حل قطعی نمایش و اصلاح کلمه فارسی و عربی در برنامه نوشته شده و Sql چیه که تا اخر نیاز به رسیدگی نباشه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در جستجوی ( فراخوانی ) کلمات فارسی و عربی

    مشکل اینه برخی کیبوردشون عربی هست پس ی و ک بصورت عربی نوشته شده و برخی هم فارسی که بصورت استاندارد تایپ شده، 2 تا کار باید بکنی
    1 اینکه با یه کوئری تو دیتابیس sql حروف ی عربی رو پیدا کنی و با ی فارسی Replace کنی یکم سرچ کنی دستور موردنظر رو پیدا میکنی
    2 موقع ویرایش و ثبت اطلاعات با یه شرط کوچیک تکسباک هات رو چک میکنی اگر شامل حروف عربی بود با حروف مناسب فارسی جایگزین بشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در جستجوی ( فراخوانی ) کلمات فارسی و عربی

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    مشکل اینه برخی کیبوردشون عربی هست پس ی و ک بصورت عربی نوشته شده و برخی هم فارسی که بصورت استاندارد تایپ شده، 2 تا کار باید بکنی
    1 اینکه با یه کوئری تو دیتابیس sql حروف ی عربی رو پیدا کنی و با ی فارسی Replace کنی یکم سرچ کنی دستور موردنظر رو پیدا میکنی
    2 موقع ویرایش و ثبت اطلاعات با یه شرط کوچیک تکسباک هات رو چک میکنی اگر شامل حروف عربی بود با حروف مناسب فارسی جایگزین بشه

    ممنون از جوابت ، ولی طرحه رو میدونم قربونتون برم ، کدش مهمه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در جستجوی ( فراخوانی ) کلمات فارسی و عربی

    سلام
    این صفحه را مطالعه بفرمائید
    https://www.dotnettips.info/post/90/...B1%D9%88%D8%B1

    شما دو مرحله رو باید انجام بدید
    1- اصلاح دیتایی که در حال حاضر در دیتابیس دارید
    2- تغییر رویه ورود دیتا از طریق چک کردن و اصلاح ورودی ها

    هر دو مورد فوق رو در آدرسی که دادم توضیح دادن.


    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    نقل قول: مشکل در جستجوی ( فراخوانی ) کلمات فارسی و عربی

    البته صفحه فوق ، کاراکترهای فارسی رو به عربی تبدیل میکنه ، به نظر من بهتره برعکسش رو انجام بدید ، بنابراین کوئری موجود در همون آدرس رو اصلاح کردم


    --اسکریپتی برای یک دست سازی ی و ک در تمامی رکوردهای تمامی جداول دیتابیس جاری
    -- اسکریپت زیر ی و ک عربی را به فارسی تبدیل می‌کند
    -- در صورت نیاز به حالت عکس ، جای مقادیر عددی یونیکد را تعویض نمائید


    USE TestDB;


    DECLARE @Table NVARCHAR(MAX),
    @Col NVARCHAR(MAX)


    DECLARE Table_Cursor CURSOR
    FOR
    --پیدا کردن تمام فیلدهای متنی تمام جداول دیتابیس جاری
    SELECT a.name, --table
    b.name --col
    FROM sysobjects a,
    syscolumns b
    WHERE a.id = b.id
    AND a.xtype = 'u' --User table
    AND (
    b.xtype = 99 --ntext
    OR b.xtype = 35 -- text
    OR b.xtype = 231 --nvarchar
    OR b.xtype = 167 --varchar
    OR b.xtype = 175 --char
    OR b.xtype = 239 --nchar
    )


    OPEN Table_Cursor FETCH NEXT FROM Table_Cursor INTO @Table,@Col
    WHILE (@@FETCH_STATUS = 0)
    BEGIN
    EXEC (
    'update [' + @Table + '] set [' + @Col +
    ']= REPLACE(REPLACE(CAST([' + @Col +
    '] as nvarchar(max)) , NCHAR(1610), NCHAR(1740)),NCHAR(1603),NCHAR(1705)) '
    )


    FETCH NEXT FROM Table_Cursor INTO @Table,@Col
    END CLOSE Table_Cursor DEALLOCATE Table_Cursor



    متدی که رشته های با کاراکتر عربی رو هم به کاراکترهای فارسی تبدیل میکنه (vb.net)

    Public Function SafeFarsiString(input As String) As String
    Return input.Replace("ﻱ", "ی").Replace("ك", "ک")
    End Function
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در جستجوی ( فراخوانی ) کلمات فارسی و عربی

    از پیشنهاد و راهنمایی همه دوستان خصوصا جناب آشتیانی گل

    مشکل با اضافه کردن N بر مبنای National و خواندن و فهموندن Unicode حل شد . ساده تر بگم

    SELECT * FROM Table WHERE Name = N'" TextBox1.Text "'




    ممنونم از دوستان ، اینجوری تو سرچ و فرخوانی تو دیتا گرید خودم مشکلی احساس نمیکنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در جستجوی ( فراخوانی ) کلمات فارسی و عربی

    متدی که رشته های با کاراکتر عربی رو هم به کاراکترهای فارسی تبدیل میکنه (vb.net)
    1
    2
    3
    4
    Public Function SafeFarsiString(input As String) As String
    Return input.Replace("ﻱ", "ی").Replace("ك", "ک")
    End Function
    من از همین متد استفاده می کنم
    ولی این متد، متن فارسی رو عربی می کنه و متد برعکسش رو هم میشه نوشت.
    اضافه کردن N برای تک تک کد ها درد سر داره، و فکر کنم همین متد رو بنویسیم راحت تره

تاپیک های مشابه

  1. مشكل در جستجوي حرف " ك " فارسي
    نوشته شده توسط fery_2013 در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1394, 10:06 صبح
  2. سوال: مشکل با جستجوی Fulltext کلمات فارسی
    نوشته شده توسط mbf5923 در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1393, 09:44 صبح
  3. سوال: مشکل در بهم ریختگی کلمات فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط hrshojaei در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1392, 03:58 صبح
  4. سوال: مشکل در نوشتن برخی کلمات فارسی در SQL 2008
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 آبان 1389, 20:10 عصر
  5. مشکل در جستجوی بین متون فارسی + اضافه کردن فونت
    نوشته شده توسط Behnama در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 تیر 1386, 18:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •