نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در استفاده از tooltip با فونت بزرگ

  1. #1

    مشکل در استفاده از tooltip با فونت بزرگ

    سلام
    وقت بخیر من یه برنامه دفتر تلفن دارم که توش از tooltip استفاده کردم و برای اینکه شماره ها درست دیده بشن سایز فونت رو افزایش دادم.
    حالا مشکل اینجا است که وقتی توی یه فیلد چند تا شماره نوشته شده و یا فیلد آدرس که متنش طولانیه، متن tooltip از یک طرف دسکتاپ بیرون میزنه
    لطفا راهنمایی کنین چکار باید بکنم که درست بشه
    ممنون
    کدهای مدیریت tooltip هم اینه:
            private void toolTip1_Popup(object sender, PopupEventArgs e)
    {
    e.ToolTipSize = TextRenderer.MeasureText(toolTip1.GetToolTip(e.Ass ociatedControl), new Font("Courier New", 62.0f));
    }
    private void toolTip1_Draw(object sender, DrawToolTipEventArgs e)
    {
    Font tooltipFont = new Font("Courier New", 60.0f);
    e.DrawBackground();
    e.DrawBorder();
    e.Graphics.DrawString(e.ToolTipText, tooltipFont, Brushes.DarkBlue, new PointF(0, -5));
    }


  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از tooltip با فونت بزرگ

    این یک عکس از اجرای برنامه است

    Untitled.jpg

    لطفا بفرمایید که چطوری میتونم سمت راست tooltip رو با دسکتاپ تنظیم کنم
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله jsafaei : دوشنبه 02 مهر 1397 در 11:51 صبح

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از tooltip با فونت بزرگ

    نقل قول نوشته شده توسط jsafaei مشاهده تاپیک
    این یک عکس از اجرای برنامه است

    Untitled.jpg

    لطفا بفرمایید که چطوری میتونم سمت راست tooltip رو با دسکتاپ تنظیم کنم
    ممنون
    سلام
    دوستان کسی در این مورد میتونه کمکی بکنه؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در استفاده از tooltip با فونت بزرگ

    سلام بنظر من این راه اشتباه هست و بهنره هر شماره در یک فیلد مجزا باشه
    من در برنامه خودم یک دکمه گذاشتم به عنوان مشاهده که کاربر با دابل کلیک در یک صفحه دیگه راحت و واضح همه اطلاعات رو میبینه
    راه دیگش هم استفاده از StatusBar هست

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از برنامه با ویندوز 7
    نوشته شده توسط Mohammad_chz در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 فروردین 1389, 09:07 صبح
  2. سوال: مشکل در استفاده از sqlcommand با متغیر های فارسی
    نوشته شده توسط daneshjoo2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 23:42 عصر
  3. مشکل در استفاده از جاواسکریپت با asp.net
    نوشته شده توسط olkamiz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 20:56 عصر
  4. مشکل در استفاده از جاواسکریپت با asp.net
    نوشته شده توسط olkamiz در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1387, 14:41 عصر
  5. مشکل در استفاده از KDTele با مودمهایی که چند خط را ساپورت می کنند
    نوشته شده توسط rasoolgh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 23:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •