نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Spate
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    87

    عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    سلام دوستان

    ی برنامه با net core web api l نوشتم.
    حالا توی گزارشگیری از Stimulsoft و FastReport استفاده کردم. در هردو به مشکل با فونت فارسی برخورد کردم.
    در Stimulsoft وقتی که از متد ExportToPdf استفاده میکنم، اگر روی سیستم فونت گزارش نصب نباشه متون فارسی نمایش داده نمیشه و در اندروید هم که بطور کل با هر فونتی متون فارسی نمایش داده نمیشه.
    در FastReport وفتی از PDFExport استفاده میکنم و فایل خروجی رو دریافت میکنم متون فارسی بصورت شکل زیر نمایش داده میشه.
    002.jpg

    درصورتی که راه حلی برای این مشکل داشته باشید ممنون میشم که راهنمایی کنید.

    سپاس از دوستان عزیز

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    سلام
    برای Stimulsoft حتما باید فونت در سرور نصب باشه.
    یا در هر صورت از فونت های سیستم استفاده کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Spate
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    87

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    سلام
    برای Stimulsoft حتما باید فونت در سرور نصب باشه.
    یا در هر صورت از فونت های سیستم استفاده کنید
    فونت‌ها نصب هست و در توضیحات هم نوشتم که با هر فونتی این مشکل در اندروید وحود داره!

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Spate
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    87

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    برای راهنمایی دوستانی که به این مشکل برخورد کنند، به دلیل عدم پشتیبانی .net core از زبان فارسی بصورت صحیح، در گرفتن خروحی مستقیم PDF مشکل ساز می‌شود.

    راه حل:
    استفاده از یک وب سرویس تحت .net framwork یا ویندوز سرویس می‌باشد.
    اطلاعات دریافت از طریق هسته به وب سرویس انتقال داده شود و سپس خروجی PDF به سمت هسته نرم‌افزار برگشن داده شود.

    امیدوارم این راه حل بتونه کمک مفیده به شما کنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    نه این مشکل چیز دیگری است.
    کلا pdf از یک سری کاراکتر ها پشتیبانی نیمکند در زبان فارسی بیشتر روی کلمه انگلیسی که بین متن فارسی باشه ولی اگه از Tahoma استفاده بشه مشکلی نیست

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Spate
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    87

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    نه این مشکل چیز دیگری است.
    کلا pdf از یک سری کاراکتر ها پشتیبانی نیمکند در زبان فارسی بیشتر روی کلمه انگلیسی که بین متن فارسی باشه ولی اگه از Tahoma استفاده بشه مشکلی نیست
    دوست گرامی
    برای اطلاع سایر دوستان، بنده از روشی که عرض کردم استفاده کردم و مشکل بصورت کامل برطرف شد.
    همچنین در dot net core حتا اگر فونت Tahoma هم استفاده بشه، باز هم مشکل بهم‌ریختگی کارکترها برطرف نمیشه!

    شاد و پیروز باشد

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    188

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    سلام
    میشه در مورد وب سرویس بیشتر توضیح بدی

    من هم دقیقا این مشکل را دارم با این که فونت ها نصب هستن ولی به هم ریختگی حروف دارم


    زنده باد ایران و ایرانی

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Spate
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    87

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    نقل قول نوشته شده توسط sgn2006 مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه در مورد وب سرویس بیشتر توضیح بدی

    من هم دقیقا این مشکل را دارم با این که فونت ها نصب هستن ولی به هم ریختگی حروف دارم


    زنده باد ایران و ایرانی
    درود
    از چه فریم ورک و ورژنی استفاده می‌کنی؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    یک راه دیگه اینه زمانی که داری خروجی میگیری تیک Embedded font بزنی توی دیالگی که برای export باز میشه

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار Spate
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    87

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    یک راه دیگه اینه زمانی که داری خروجی میگیری تیک Embedded font بزنی توی دیالگی که برای export باز میشه
    جناب فخرآوری، وقتی توی بک‌اند خروجی پی‌دی‌اف ساخته میشه هیچ دایلاگی نمایش داده نمیشه و تنها یک فایل از سمت سرور به کلاینت ارسال میشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    سلام
    وقتی preview صفحه باز میشه. خب از سمت چپ لیست انواع سیو ها میاد دیگه.
    ولی از اونجا روی فلاپی بزنی و بعد pdf دیالوگی باز میشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    الان چک کردم توی وب فرم دیالوگ نداره
    مثلا
    http://fakhravary.somee.com/Reportin...t.aspx?IdCat=4
    ولی تو mvc داره.

    ساده ترین حالتش اینه از فونت های arial - tohama استفاده بشه


    https://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?t=56909

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار Spate
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    87

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    الان چک کردم توی وب فرم دیالوگ نداره
    مثلا
    http://fakhravary.somee.com/Reportin...t.aspx?IdCat=4
    ولی تو mvc داره.

    ساده ترین حالتش اینه از فونت های arial - tohama استفاده بشه


    https://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?t=56909
    برای راهنمایی دوستانی که به این مشکل برخورد کنند، به دلیل عدم پشتیبانی .net core از زبان فارسی بصورت صحیح، در گرفتن خروحی مستقیم PDF مشکل ساز می‌شود.

    راه حل:
    استفاده از یک وب سرویس تحت .net framwork یا ویندوز سرویس می‌باشد.
    اطلاعات دریافت از طریق هسته به وب سرویس انتقال داده شود و سپس خروجی PDF به سمت هسته نرم‌افزار برگشن داده شود.

    امیدوارم این راه حل بتونه کمک مفیده به شما کنه
    بنده با این روش جواب گرفتم.
    البته توی DotNet Core-3 مشکل زبانهای RTL برطرف شده و شما می‌تونید توی خود برنامه فایل PDF رو بسازید و به سمت کلاینت ارسال کنید.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    188

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    سلام

    از فرم ورک 4.5.2 استفاده می کنم

    من میخام وقتی کاربر کلید چاپ رو زد مستقیم صفحه pdf باز شه براش ولی در حال حاضر با html باز میشه !!! شما فرمودید از وب سرویس استفاده کردید میشه یک sample بزارید ؟


    زنده باد ایران و ایرانی

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    188

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    نقل قول نوشته شده توسط Spate مشاهده تاپیک
    درود
    از چه فریم ورک و ورژنی استفاده می‌کنی؟
    سلام

    از فرم ورک 4.5.2 استفاده می کنم

    من میخام وقتی کاربر کلید چاپ رو زد مستقیم صفحه pdf باز شه براش ولی در حال حاضر با html باز میشه !!! شما فرمودید از وب سرویس استفاده کردید میشه یک sample بزارید ؟


    زنده باد ایران و ایرانی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    نقل قول نوشته شده توسط sgn2006 مشاهده تاپیک
    سلام

    از فرم ورک 4.5.2 استفاده می کنم

    من میخام وقتی کاربر کلید چاپ رو زد مستقیم صفحه pdf باز شه براش ولی در حال حاضر با html باز میشه !!! شما فرمودید از وب سرویس استفاده کردید میشه یک sample بزارید ؟


    زنده باد ایران و ایرانی

    وب فرم یا mcv ?

  17. #17

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    منم به همین مشکل توی Core برخوردم. و PDF های خروجی توی موبایل یا برخی سیستم های دیگه بدرستی نشون نمیده. کسی راه حلی براش پیدا کرده؟

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار Spate
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    87

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    دوست عزیز طبق توضیح قبلی، شما میتونید یک پروژه بر فراز .Net Framework 4.x و همه درخواستهای گزارش رو به اون ارسال کنید و سپس فایل تولید شده رو به سمت کلاینت ارسال کنید.





    [HttpPost("[action]")]
    public IActionResult ContractReport([FromBody]Model model)
    {
    Stimulsoft.Base.StiLicense.Key = StimulReportKey;
    var report = new StiReport();
    report.Load($"Report/{report-file-name}.mrt");
    string connectionString = "";//your connection string
    StiSqlDatabase stiSql = new StiSqlDatabase();
    stiSql = (StiSqlDatabase)report.Dictionary.Databases["{stimul-report database name}"];
    stiSql.ConnectionString = connectionString;








    report.Dictionary.Variables["customerId"].Value = model.CustomerId;
    report.Dictionary.Variables["DeviceId"].Value = model.DeviceId;
    report.Render();








    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    report.ExportDocument(StiExportFormat.Pdf, ms);
    ms.Seek(0, SeekOrigin.Begin);
    return File(ms, "application/pdf");
    }

  19. #19

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    نقل قول نوشته شده توسط Spate مشاهده تاپیک
    دوست عزیز طبق توضیح قبلی، شما میتونید یک پروژه بر فراز .Net Framework 4.x و همه درخواستهای گزارش رو به اون ارسال کنید و سپس فایل تولید شده رو به سمت کلاینت ارسال کنید.

    [HttpPost("[action]")]
    public IActionResult ContractReport([FromBody]Model model)
    ...
    ممنونم از پاسختون؛ اما استفاده از این روش منطقی به نظر نمیرسه؛ بخصوص اینکه وقتی بخوای در یک یا چند پروژه تجاری ازش با تعداد ریپورت های بالا ازش استفاده کنی.
    مشکل سازگاری استیمال با core هست یا کلا core در ساخت pdf فارسی مشکل داره؟

    کسی راه حل درون پروژه ای سراغ نداره؟

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار Spate
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    87

    نقل قول: عدم نمایش متون فارسی در Stimulsoft Report

    نقل قول نوشته شده توسط Amin69 مشاهده تاپیک
    ممنونم از پاسختون؛ اما استفاده از این روش منطقی به نظر نمیرسه؛ بخصوص اینکه وقتی بخوای در یک یا چند پروژه تجاری ازش با تعداد ریپورت های بالا ازش استفاده کنی.
    مشکل سازگاری استیمال با core هست یا کلا core در ساخت pdf فارسی مشکل داره؟

    کسی راه حل درون پروژه ای سراغ نداره؟
    مشکل از .Net Core هست ولی توی ورژن 3 این مشکل برطرف شده.
    میتونید به .NET Core 3.0.0-preview8 آپیدیت کنید.

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش نام ستونها در Stimulsoft Report
    نوشته شده توسط angoori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1392, 17:49 عصر
  2. نمایش اعداد فارسی در RAVE REPORT
    نوشته شده توسط shahram_n در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1390, 15:13 عصر
  3. عدم نمایش اطلاعات فارسی در فرم
    نوشته شده توسط sogoli321 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 21:44 عصر
  4. علت عدم نمایش صفحه بعدی در crystal report viewer
    نوشته شده توسط farida در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 08:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •