نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کامپوننت برای پلاک خوانی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    پست
    1,518
    تشکر کردن
    735
    173 بار تشکر شده در 150 پست

    کامپوننت برای پلاک خوانی

    سلام
    کسی کامپوننت برای پلاک خوانی پلاک های ایرانی سراغ داره؟
    ترجیحا سورس باز و رایگان
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    35
    پست
    1,177
    تشکر کردن
    96
    775 بار تشکر شده در 517 پست

    نقل قول: کامپوننت برای پلاک خوانی

    سلام
    رایگان که فک نکنم باشه ولی...
    http://farsiocr.ir/cpp-open-source-anpr-library/

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    پست
    1,518
    تشکر کردن
    735
    173 بار تشکر شده در 150 پست

    نقل قول: کامپوننت برای پلاک خوانی

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام
    رایگان که فک نکنم باشه ولی...
    http://farsiocr.ir/cpp-open-source-anpr-library/
    تشکر
    آره رایگان نیست

تاپیک های مشابه

  1. درخواست كامپوننت براي ورود اطلاعات پلاك خودرو
    نوشته شده توسط amir pr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1390, 16:52 عصر
  2. فوری (کامپوننت برای افکت ) (ذخیره ی عکس در بانک)
    نوشته شده توسط مطهر در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 19:17 عصر
  3. یک کامپوننت برای ارتباط با dos : :?: :?: :?:
    نوشته شده توسط behrooz در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •