نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کامپوننت برای پلاک خوانی

  1. #1

    کامپوننت برای پلاک خوانی

    سلام
    کسی کامپوننت برای پلاک خوانی پلاک های ایرانی سراغ داره؟
    ترجیحا سورس باز و رایگان
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    35
    پست
    1,197

    نقل قول: کامپوننت برای پلاک خوانی

    سلام
    رایگان که فک نکنم باشه ولی...
    http://farsiocr.ir/cpp-open-source-anpr-library/

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت برای پلاک خوانی

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام
    رایگان که فک نکنم باشه ولی...
    http://farsiocr.ir/cpp-open-source-anpr-library/
    تشکر
    آره رایگان نیست

تاپیک های مشابه

  1. درخواست كامپوننت براي ورود اطلاعات پلاك خودرو
    نوشته شده توسط amir pr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1390, 17:52 عصر
  2. فوری (کامپوننت برای افکت ) (ذخیره ی عکس در بانک)
    نوشته شده توسط مطهر در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 19:17 عصر
  3. یک کامپوننت برای ارتباط با dos : :?: :?: :?:
    نوشته شده توسط behrooz در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •