نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گالری تصاویر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    گالری تصاویر

    با سلام و روز به خیر. مشکل من اینکه تو گالری تصاویرم عکسها رو میخوام رو سیستم لوکال کاربر ذخیره کنم و وقتی پروژه رو آپلود می کنم روی سرور ، سرور به آدرس ذخیره سازی(این آدرس ، آدرس سیستم کاربر باشه) که از کاربر گرفته میشه دسترسی داشته باشه و بتونه عکسها رو بخونه و نمایش بده. و همچنین نمیخوام با ip سیستم لوکال کاربر کار کنم . حال چه کنم ؟

    پ ن : سرور کلا جای دیگری است و سیستم های لوکال هر جا میتونه باشه در یک شبکه نیستن.
    آخرین ویرایش به وسیله etbani : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 08:21 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: گالری تصاویر

    یعنی راهی نیس. راهی نیس که بشه به سیستم کاربر دسترسی داشت قبلا Active X این کارو میکرده . دوستان راه حلی ندارین؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    391

    نقل قول: گالری تصاویر

    سلام منظورتون اینکه میخایید عکس رو روی سرور دیگه ذخیره کنید نه روی هاست خودتون؟

  4. #4

    نقل قول: گالری تصاویر

    سلام
    به خاطر مسائل امنیتی ، شما به هیچ عنوان نمیتونید با مرورگر به اطلاعات سیستم ( درایو ها ) کاربر دسترسی داشته باشید !
    بهتره روی همون سرور تمرکز کنید و راه حلی واسه این موضوع پیدا کنید .

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: گالری تصاویر

    الان میخوام این کارو کنم اینکه با کمک ipstatic عکس رو رو سیستم کاربر ذخیره کنم و موقع نمایش از سیستم کاربر بخونه نمایش بده.
    بهتر بگم اینو فکر کنین که سایتتون رو اپلود کردین و لی کاربرایی که دسترسی دارن ازشون یه ip static , user, pass دارین تو یه جدول دیتابیس، حالا کاربر که لاگین می کنه توسط اون ip بشه عکس رو اپلود کنی رو سیستمش و برای نمایش هم از همون ادرس بخونی ،یعنی ذخیره سازی روی سیستم کاربر باشه .
    ممنون میشم دوستان کمک کنن.:)

تاپیک های مشابه

  1. نمايش عكس هاي گالري تصاوير
    نوشته شده توسط kohyar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1388, 00:59 صبح
  2. بايند كردن يك عكس از هر آلبوم در صفحه گالري تصاوير
    نوشته شده توسط imantir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 10:20 صبح
  3. ايجاد صفحه گالري تصاوير
    نوشته شده توسط mr_mtc در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 09:20 صبح
  4. مشکل در گالری تصاویر
    نوشته شده توسط tanha2007 در بخش PHP
    پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 28 آبان 1386, 13:00 عصر
  5. ساخت گالری تصاویر در سایت
    نوشته شده توسط fatemeh eslami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 19:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •