نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    پست
    102
    تشکر کردن
    48
    7 بار تشکر شده در 7 پست

    نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    سلام و وقت بخیر خدمت دوستان و اساتید.
    جدولی داریم شامل اطلاعات تغییراتی که بر روی یک فیلد ثبت میشه.
    فیلد 1 تغییرات در تاریخ 01/01/1397 و رکوردهای دیگری هم برای همین فیلد در تاریخ های 01/03/1397 و 01/05/1397 ثبت شده
    فیلد 2 تغییرات در تاریخ های 02/01/1397 و رکوردهای دیگری برای همین فیلد در تاریخ های 02/03/1397 و 02/05/1397 ثبت کردیم.
    تمام موارد در جدول ثبت و ذخیره سازی میشه بهمراه ID،
    حالا سوال اینجاست میخوام کوئری بسازم که توی اون هر دو فیلد 1 و 2 رو با مشخصات آخرین تغییراتی که براشون ثبت شده نمایش بده، دستورات پیش ساخته کوئری شامل last و max و... جوابگو نیستن و کاری انجام نمیدن. بانک اطلاعاتی بدلیل حجیم بودنش امکان ارسال نداشت وگرنه برای دوستان ارسال میکردم نظر بدن،
    ضمن اینکه جداول بهم پیوسته ای هم داره که در واقع کوئری شامل فقط یه جدول نیست.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    پست
    102
    تشکر کردن
    48
    7 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    یه مساله ای که باید بگم یکی از دوستان راهنمایی کردن که باید از were استفاده کنم ولی تو سرچ هام به نتیجه ای نرسیدم که چطور ازش استفاده کنم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    پست
    102
    تشکر کردن
    48
    7 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    فایل نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mosaArabi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    پست
    398
    تشکر کردن
    86
    213 بار تشکر شده در 135 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    شما باید دستوری بنویسی که از رکورد مورد نظر قبل از ویرایش کپی تهیه بشه و در یک تیبل بشینه . بعد ویرایش را انجام بدین و بعد تکست ها قفل شوند .

  5. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mosaArabi از وی تشکر کرده‌اند:


  6. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    پست
    102
    تشکر کردن
    48
    7 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    در کل این مساله و مشکل منه و نمیتونم حلش کنم، این دستوری که میگین رو میتونین راهنمایی کنین؟

  7. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    1,252
    تشکر کردن
    95
    816 بار تشکر شده در 546 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    SELECT "1" AS Field_Name , MAX(date1) AS Last_Update FROM table1 WHERE field1="1"
    UNION
    SELECT "2" AS Field_Name , MAX(date1) AS Last_Update FROM table1 WHERE field1="2"

  8. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mazoolagh از وی تشکر کرده‌اند:


  9. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    1,252
    تشکر کردن
    95
    816 بار تشکر شده در 546 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    نقل قول نوشته شده توسط mosaArabi مشاهده تاپیک
    شما باید دستوری بنویسی که از رکورد مورد نظر قبل از ویرایش کپی تهیه بشه و در یک تیبل بشینه . بعد ویرایش را انجام بدین و بعد تکست ها قفل شوند .
    ایشون یک جور audit trail پیاده کردن و در اینحالت لازم نیست کل رکورد آرشیو بشه - معمولا فقط Id رکورد و old value فیلدهای مورد نظر همراه با Time-stamp نگهداری میشه

  10. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mazoolagh از وی تشکر کرده‌اند:


  11. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    پست
    102
    تشکر کردن
    48
    7 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    SELECT "1" AS Field_Name , MAX(date1) AS Last_Update FROM table1 WHERE field1="1"
    UNION
    SELECT "2" AS Field_Name , MAX(date1) AS Last_Update FROM table1 WHERE field1="2"
    کد ها رو نه تو حالت دیزاین مود و نه تو حالت sql view نتونستم وارد کنم (وارد کوئری کنم)

  12. #9
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    378
    تشکر کردن
    415
    99 بار تشکر شده در 78 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    سلام کدی که استاد عزیز برای شما گذاشتن یک نمونه کد هست و شما باید با توجه به جداول خودتون این کد رو شخصی سازی کنید.
    اگر میخواید بیشتر در مورد این نمونه کد بدونید به دنبال کلیدواژه کوئری یونیون بگردید

  13. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Mehr@ban از وی تشکر کرده‌اند:


  14. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    پست
    102
    تشکر کردن
    48
    7 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام کدی که استاد عزیز برای شما گذاشتن یک نمونه کد هست و شما باید با توجه به جداول خودتون این کد رو شخصی سازی کنید.
    اگر میخواید بیشتر در مورد این نمونه کد بدونید به دنبال کلیدواژه کوئری یونیون بگردید
    ممنونم از راهنمایی، ولی کدی که ارسال کردن با فیلدهای بانک نمونه همخوانی داره، مساله اینجاست که کلا تو شرط های کوئری نمیتونم select بذارم و کلا نمیپذیره، با فرمت in select تو شرط میشه استفاده کرد ولی خب اونوقت نحوه بکارگیری max یا last رو نمیدونم، خیلی سرچ کردم و مطالب زیادی مطالعه کردم ولی این مساله برام حل نشد و انگار تابحال کسی همچین کاری تو اکسس انجام نداده،

  15. #11
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    1,252
    تشکر کردن
    95
    816 بار تشکر شده در 546 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    کدی که گذاشتم دقیقا بر اساس دیتا نمونه است و انتزاعی نیست.
    نمیدونم مشکل شما کجاست برای همین کوئری رو بهش اضافه و دوباره براتون آپلود میکنم.
    1.png
    2.png
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mazoolagh از وی تشکر کرده‌اند:


  17. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    پست
    102
    تشکر کردن
    48
    7 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: نحوه کوئری کردن آخرین تغییرات

    ممنونم استاد عزیز، مساله اینجا بود که من کد رو به کوئری اضافه میکردم ولی خب خود کوئری با همین کد اوکی بود، حالا یکم ماهیگیری یاد بگیرم بجای ماهی گرفتن
    من فیلد کد اموال دارم که در واقع شامل صدتا لوازمه که ممکنه کم یا زیاد هم بشه، ممکنه برخی دستگاهها سرویس بشن و برخی دیگه هم نشن،
    مشخصات هر کد اموال تو یه جدول نگهداری میشه و مشخصات تعمیر هر وسیله هم تو یه جدول دیگه، ترجیح من اینه که کوئری داشته باشم که لیست مشخصات رو از جدول 1 بگیره و تو جدول 2 بگرده و آخرین تعمیر اون وسیله رو بیاره،
    ولی چیزی که تو این کوئری میخواستم این بود که بیاد تو همون جدول سرویس ها آخرین تاریخ تعمیر هر وسیله رو بیاره (اینجا یه ایرادی که داره اینه که یه کد اموال ممکنه سالها نیاز به تعمیر و سرویس پیدا نکنه و تو این کوئری نمیاد).
    ممنونم از همه دوستان و اساتیدی که لطف میکنن پاسخ میدن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کوئری نمایش آخرین ردیف در جدول اکسس با #C
    نوشته شده توسط qartallar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1394, 13:54 عصر
  2. اشکال در کوئری نمایش آخرین خرید مشتری
    نوشته شده توسط valentine093 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394, 12:15 عصر
  3. سوال: بروزرسانی کردن اخرین تغییرات روی برنامه روی هاست
    نوشته شده توسط mohsen_1687 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 20:15 عصر
  4. سوال: نحوه کوئری نویسی در vb6 برای کنترل Access؟
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 09:59 صبح
  5. نحوه کوئری تعریف کردن برای تاریخ خاص با C#‎
    نوشته شده توسط boysilent در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1390, 15:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •