نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمونه کد دات نت 2008 برای اماده سازی فایل بیمه تامین اجتماعی

  1. #1

    Question نمونه کد دات نت 2008 برای اماده سازی فایل بیمه تامین اجتماعی

    سلام

    من یه بخش از برنامه من فایل حقوق و دستمزد رو ایجاد می کنه الان همه کار کردم و فایل هم ایجاد می شه اما مشکل اینه که با اون که تبدیل می کنم به ایران سیستم اما باز نمی شناسه با روش های مختلف هم تبدیل کردم اما مشکل حل نشد



    من ابتدا فایل خود تامین اجتماعی رو باز می کنم با ابزار oldb بعد دیتاش رو حذف می کنم و دیتای جدید می ریزم توش

    حالا می خوایم یه نمونه که 3 تا فیلد اولش رو مثلا یه سمپل برام اماده کنید که تبدیل به ایران سیستم درست باشه توش



    با دی ال ال یا کد فرقی نمی کنه

    برنامه من دات نت فریم ورک 3.5 هست و بانک برنامه من هم اس کیو ال 2005

    مشکل من فقط سر کانورت صحیح هست من کلا فریاند رو نمی خوام

    کد های استفاده شده

                  GetCunnString = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0; Data Source=" & sPath & ";Extended Properties=dBase IV"


    Dim dBaseCommand As New System.Data.OleDb.OleDbCommand("SELECT * FROM " & sFName, dbXedConn)
    Dim dBaseAdapter As New System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter
    dBaseAdapter.SelectCommand = dBaseCommand
    Dim builder As OleDbCommandBuilder = New OleDbCommandBuilder(dBaseAdapter)
    Dim ds As New DataSet
    dBaseAdapter.Fill(ds)

    Dim StrTemp1 As String = ""
    ds.Tables(0).Rows.Clear()
    dBaseAdapter.Update(ds)

    With Tbl1
    'Dim cnvt As New CONVERTLib.Convertor
    ''Dim cnvt2 As New IranSystemConvertor.ConvertToIranSystem
    For i As Int16 = 0 To .Rows.Count - 1
    Try

    Dim drow As DataRow
    drow = ds.Tables(0).NewRow
    'drow = dBaseDataTable.NewRow
    '1
    drow("DSK_ID") = (.Rows(i)("CodeKargaTamin").ToString) ', IranSystemConvertor.IranSystemNumbers.Convert) 'کد کارگاه
    ' 2
    StrTemp1 = CoName.Trim 'نام کارگاه

    drow("DSK_NAME") = IranSystemConvertor.ConvertToIranSystem.ToIranSyst em(StrTemp1, IranSystemConvertor.IranSystemNumbers.DontConvert)
    '...

    ds.Tables(0).Rows.Add(drow)
    dBaseAdapter.Update(ds.Tables(0))
    Catch
    End Try
    Next
    'cnvt = Nothing
    End With

    dbXedConn.Close()

  2. #2

    نقل قول: نمونه کد دات نت 2008 برای اماده سازی فایل بیمه تامین اجتماعی

    کی یعنی تا حالا مشکل ساختن فایل حقوق و دستمزد نداشته؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: نمونه کد دات نت 2008 برای اماده سازی فایل بیمه تامین اجتماعی

    سلام
    اگه مشکلتون در تبدیل کد پیج ایران سیستم هست، در پوشه محل نصب نرم افزار خود بیمه به dll هست اینکارو انجام میده
    convert.dll بود اسمش به نظرم

  4. #4

    نقل قول: نمونه کد دات نت 2008 برای اماده سازی فایل بیمه تامین اجتماعی

    سلام ممنون از پاسخ تون
    ولی اگه دقت کنید تو خط 13 که غیر فعالش کردم ('Dim cnvt As New CONVERTLib.Convertor) این مورد رو تست کردم مشکلی که داره اینه که چند تا فیلد رو که باهاش کانورت می کنم بعد دیگه خطا میده میاد

    حدود 4-5 بار که متن میدم کانورت می کنه بعد این رو میده؟!
    Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
    آخرین ویرایش به وسیله rezaei manesh : دوشنبه 23 مهر 1397 در 22:08 عصر

  5. #5

    نقل قول: نمونه کد دات نت 2008 برای اماده سازی فایل بیمه تامین اجتماعی

    مشکل کانورت بالا حل شد وقتی متن خالی میدادم به تابع اینجوری میشد

  6. #6

    نقل قول: نمونه کد دات نت 2008 برای اماده سازی فایل بیمه تامین اجتماعی

    مشکل همچنان باقی هست گاهی خطا می ده گاهی نمی ده به هیچ چیز هم بستگی نداره مثل یک متن رو میدم خطا بر می گردونه همون متن رو دباره میدم اک هست!
    و اینکه طول متنی که من می دم با طول متنی که بر می گردونی خیلی مواقع فرق می کنه گاهی کمتر هست و گاهی خیلی بیشتر
    مشلا لا و ال ... هم دارم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1392, 13:41 عصر
  2. سوال: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008
    نوشته شده توسط mortezamhd در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 12:10 عصر
  3. ستاپ سازي برنامه نوشته شده با وي دات نت 2008
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 02:33 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •