نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: كار با Timage

  1. #1

    كار با Timage

    وقت بخير
    وقتي Picture يك Timage رو روي يك فايل jpg ست ميكنم تمام عكس در داخل timage نشون داده نميشه
    اگر هم stretch=true قرار بدم تمام عكس داخل Timage نمايش داده ميشه ولي طول و عرض واقعي عكس بهم ميخوره و عكس يا خيلي پهن يا خيلي بلند و باريك نشون داده ميشه
    من ميخوام كل عكس در timage نمايش داده بشه ولي طول و عرض واقعي عكس بهم نخوره مثلا مثل برنامه Window photo viewer
    لطفا راهنمايي كنيد
    با تشكر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Mahmood_M
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    گیلان _ رشت
    پست
    2,454

    نقل قول: كار با Timage

    خاصیت Proportional مربوط به TImage رو True کنید
    دوره آموزشی تخصصی Threading در دلفی - شهر تهران - 20 و 21 خرداد 97
    برای هماهنگی و ثبت نام به آیدی تلگرام @Mahmood_Mhr پیام بفرستید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل بسیار عجیب در کار با timage
    نوشته شده توسط sajioo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 خرداد 1393, 20:27 عصر
  2. کار با اسکنر USB
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 15:41 عصر
  3. سئوالی در مورد کار با فایلهای Random
    نوشته شده توسط Vahab در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1382, 07:13 صبح
  4. توابع کار با string ها
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1382, 23:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •