نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: كار با Timage

  1. #1

    كار با Timage

    وقت بخير
    وقتي Picture يك Timage رو روي يك فايل jpg ست ميكنم تمام عكس در داخل timage نشون داده نميشه
    اگر هم stretch=true قرار بدم تمام عكس داخل Timage نمايش داده ميشه ولي طول و عرض واقعي عكس بهم ميخوره و عكس يا خيلي پهن يا خيلي بلند و باريك نشون داده ميشه
    من ميخوام كل عكس در timage نمايش داده بشه ولي طول و عرض واقعي عكس بهم نخوره مثلا مثل برنامه Window photo viewer
    لطفا راهنمايي كنيد
    با تشكر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Mahmood_M
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    گیلان _ رشت
    پست
    2,455

    نقل قول: كار با Timage

    خاصیت Proportional مربوط به TImage رو True کنید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل بسیار عجیب در کار با timage
    نوشته شده توسط sajioo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 خرداد 1393, 21:27 عصر
  2. کار با اسکنر USB
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 16:41 عصر
  3. سئوالی در مورد کار با فایلهای Random
    نوشته شده توسط Vahab در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1382, 08:13 صبح
  4. توابع کار با string ها
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 اردیبهشت 1382, 00:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •