نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عدم نمایش خطای اتصال به پایگاه داده

  1. #1

    عدم نمایش خطای اتصال به پایگاه داده

    سلام
    دوستان من در برنامه ی خودم کد رو جوری نوشتم که هر فردی آدرس دیتابیس خودش رو وارد میکنه و وارد اطلاعات خودش میشه و کد اتصال به پایگاه داده رو هم بصورت زیر نوشتم ، اما میخام که اگر طرف ادرس سرور دیتابیس رو اشتباه داد پیغام زیر رو نده و پیغامی که من خودم میخام رو بده

    اینم کد من
    $con_device=new mysqli($client_ip,$user,$password,$db);              		if (mysqli_connect_errno($con_device))					  {					  echo "Failed to connect to MySQL: " ;					  goto end;					  }


    این پیغام دیتابیس
    Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/2002): A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. in C:\wamp64\www\srv_ras\index.php on line
    56

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش خطای اتصال به پایگاه داده

    جواب سوال ؟!! این نیود عالم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: عدم نمایش خطای اتصال به پایگاه داده

    کانفیگهاتو چی گذاشتی مقدار متغیررها رو میگم ؟؟؟!!!


    اینو بخون :
    https://stackoverflow.com/questions/...mysql-database

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: عدم نمایش خطای اتصال به پایگاه داده

    آیا همه کاربر ها دیتابیس هاشون روی سرور شما هستن ؟
    در غیر اینصورت شما نمیتونید به دیتابیسی که روی سرور خودتون نیست وصل بشید
    مگه اینکه اتصال ریموت رو فعال کرده باشن که معمولا نیست

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش خطای اتصال به پایگاه داده

    دیتابیس روی سروری دیگه هست ، وحالت ریموتش فعال شده ،منظور من اینکه که کاربر اگر آی پی سرور رو اشتباه داد این پیغام رو نده یک پیغام خودم بذارم ،تمامی دستوراتی که من کار کردم برای بعد این دستوره!!
    و خروج می‌کنه ولی خورده این دستور پیغام رو میده!!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور (خطای اتصال به پایگاه داده)
    نوشته شده توسط profosor در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1393, 17:27 عصر
  2. خطای اتصال به پایگاه داده در ویژوال دات نت
    نوشته شده توسط malloc در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1393, 12:35 عصر
  3. خطای اتصال به پایگاه داده به طور متناوب
    نوشته شده توسط mohamad68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 خرداد 1393, 16:11 عصر
  4. سوال: خطای اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط samira.a در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1388, 12:40 عصر
  5. نمایش اطلاعات یک DataSet در کریستال بدون اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1387, 00:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •