نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ورودی دادن به فایل exe از طریق QT

  1. #1

    ورودی دادن به فایل exe از طریق QT

    سلام

    من یک فایل تست exe دارم که یک عدد میگیره یک متن تحویل میده ، می خواهم از QT یک عدد بفرستم

    به فایل exe خروجی اش را بگیرم . با QProcess فایل را باز میکنم ولی وقتی عددی ارسال میکنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته

    وقتی readAll اش می کنم . با stringList هم فرستادم کار خاصی نکرد . چون دیفالت بصورت مخفی هم اجرا می کنه نتونستم بفهمم

    کجا اش مشکل داره ، ارور هایش هم خوندم چیزی ننوشته بود .

    فکر میکنم عدد که می فرستم یک enter نیاز داره ولی اون را نمی نویسم .

    ممنون



    QString url="C:/Users/Desktop/Ful/t.exe";
    QProcess
    run;
    run.start(url,QIODevice::ReadWrite);
    run.write("Text");
    qDebug()<<run.errorString();
    qDebug()<<run.readAll();



  2. #2

    نقل قول: ورودی دادن به فایل exe از طریق QT

    ممنون با execute بجای start که ران کردم مشکل حل شد و تونست خروجی ها را بخونه

    ولی هنوز ورودی دریافت نمی کنه .
    آخرین ویرایش به وسیله vertionality : چهارشنبه 28 شهریور 1397 در 11:30 صبح

تاپیک های مشابه

  1. اجرای فایل exe از طریق IP
    نوشته شده توسط kiarash_1980 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 12:53 عصر
  2. بستن یک فایل EXE از طریق برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 16:49 عصر
  3. پاسخ دادن به مسیج باکس از طریق کد ؟
    نوشته شده توسط barbazoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 21:59 عصر
  4. باز کردن فایل EXE از طریق برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 03:53 صبح
  5. باز کردن یک فایل EXE از طریق دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1382, 17:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •