نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

    سلام

    ماه عزای سیدالشهدا سلام الله علیه تسلیت
    میخواستم بهترین راه به نظر دوستان برای ثبت تغییرات (ویرایش و حذف) یک رکورد که در فرمهای متصل صورت میگیره، چی هست؟!

    میخوام به نوعی آرشیو تغییرات رکوردها رو داشته باشم
    در حال حاضر از روشی ابتکاری استفاده میکنم که به نظر خودم استاندارد نیست و مشکلات ساختاری داره.
    از دوستان کسی اگر راهی اصولی دارن ممنون میشم به اشتراک بذارند.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

    سلام
    پيشنهاد من ايجاد يه جدول هست با حداقل سه فيلد. يك فيلد كد يا شناسه ركورد رو ذخيره مي كنه يك فيلد مقدار قبلي رو ذخيره مي كنه و فيلد سوم تاريخ تغيير رو .
    ..................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

    تشکر آقای میرزازاده

    اینی که فرمودین از ملزومات کار هست!
    من جدولی برای اینکار اختصاص دادم که اصلا کارش ثبت زمان ورود و خروج و بازدید از فرمهای مختلف توسط کاربر جاری سیستم هست.
    ولی قصد دارم تا فعالیت دقیقتری از کاربر که شامل ویرایش و حذف رکوردها هست رو هم در این جدول ثبت کنم (قابلیت ثبت رکورد قبلا اجرا شده هست)

    حالا برای این کار چه پیشنهادی دارین که بر اساس چه اصولی کدنویسی کنم و حتی کمی هم در نوشتن کدها کمک کنید
    بازم از توجهتون ممنونم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

    اگر امكانش هست نمونه خودتون رو يا حداقل قسمتي از اون رو اپلود كنيد تا به كمك دوستان تكميلش كنيم.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

    امکان قرار دادن نمونه فعلا برام نیست!

    ولی یه توضیحی در موردش میدم
    نحوه ثبت اطلاعات اصلی:
    در یک فانکشن یک کوئری اپند برای جدول مذکور آماده شده که مقادیری رو به عنوان ارزش یا Value که شامل تاریخ و زمان و نام کاربر و موقعیت انجام عمل توسط کاربر رو به کوئری میده و در جدول ذخیره سازی میکنه!

    برای ثبت ویرایش و حذف هم روی فرم یک تکست باکس ایجاد کردم که تمامی اطلاعات رکورد رو داخلش نمایش میده!
    برای حذف رکورد هم کدنویسی جداگانه شده که قبل از حذف رکورد مقدار اون تکست باکس رو به کوئری ارسال میکنه و قبل از حذف اطلاعات مورد نظر در جدول مربوطه ثبت میشه!

    ولی برای ثبت تغییرات یه مشکل کوچیک هست
    اینکه در رویداد بیفور آپدیت، مجددا مقدار همین تکست باکس رو به کوئری ارسال میشه و ذخیره سازی انجام میشه، ولی چیزی که ذخیره میکنه همین اطلاعات جاری هست، به عبارتی چیزی که ذخیره میشه همین اطلاعات جدید هست نه اطلاعات ویرایش شده قبلی!

    این مشکل رو میخوام حلش کنم
    اگر راهی مدنظرتون هست بفرمایید

  6. #6
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

    سلام
    به جاي رويداد before update از رويداد On Dirty استفاده كنيد و نتيجه رو اعلام بفرماييد.در صورت امكان قطعه كد مورد استفاده رو اپلود كنيد.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

    بکارگیری data macro برای ساخت audit trail گزینه بهتری هست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    به جاي رويداد before update از رويداد On Dirty استفاده كنيد و نتيجه رو اعلام بفرماييد.در صورت امكان قطعه كد مورد استفاده رو اپلود كنيد.
    یک فانکشن عمومی ایجاد شده
     Function UserLogs(FormName As String, Activity As String, AfterEditing As String)

    ...
    End Function
    توی فرم و رویداد بیفور آپدیت اینجوری صداش میزنم
     UserLogs Me.Form.Caption , "Open Form" , Me.txtAllFiled


    ولی خب به دلیل اینکه تکست باکس txtAllFiled همزمان اطلاعات رو فیلدها میگیره، بازم چیزی که ذخیره میشه همین اطلاعات جاری هست!

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    بکارگیری data macro برای ساخت audit trail گزینه بهتری هست
    سلام و خوش آمد به استاد عزیز
    مدتی بود که از راهکارهای شما دور بودم (مخصوصا اون ریزه کاریها که مختص کدنویسی خودتونه! )
    اینبار هم ممنون میشم یا زیر دیپلم تشریحش کنید تا حداقل نمونه ای بفرمایید تا مبحث به صورت آموزشی پیش بره.
    بازم متشکرم

  9. #9
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

    سلام
    يك مطلب اموزشي كوتاه بر اساس استفاده از ديتا ماكرو تو اين لينك اومده اميدوارم به دردتون بخوره:

    https://scottgem.wordpress.com/2012/...data-macros-2/


    يك نمونه فايل هم در انتهاي مطلب قرار داده شده

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: بهترین روش برای ثبت تغییرات در رکورد

    آقای مهربان
    این نمونه که آقای میرزازاده گذاشتن خیلی خوبه - شما با همین فرمون برین جلو و insert و delete رو هم پیاده کنین.
    فقط برای delete بهتره بجای اینکه رکورد رو فیزیکی حذف کنین و بجاش یک کپی در جدول تغییرات بسازین، اصلا حذفش نکنین - کافی هست یک فیلد boolean مثلا بنام IsDeleted داشته باشین و فقط اون رو true کنین.
    البته اطلاعات مورد نیاز مثل اسم کاربر و اسم ماشین و timestamp و ... رو در جدول تغییرات بریزین.

تاپیک های مشابه

  1. كدام روش براي ثبت اطلاعات در بانك اطلاعاتي بهتر است؟
    نوشته شده توسط javad_rajabloo در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 12:20 عصر
  2. بهترين روش براي ثبت در بانك چيست ؟؟؟
    نوشته شده توسط sky_in_iran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1388, 10:59 صبح
  3. سوال: بهترین روش برای موجودی صندوق در برنامه های حسابداری چیه؟
    نوشته شده توسط javadt در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1387, 17:11 عصر
  4. گفتگو: بهترین روش برای شمارش نامه در Inbox یک زیر سیستم پیام رسانی
    نوشته شده توسط shaghaghi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 09:08 صبح
  5. بهترین روش برای ذخیره عکس در sqlserver 2005
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1385, 12:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •