نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: delete confirmation message

  1. #1

    delete confirmation message

    سلام
    من در صفحه index لیست کتابها رو دارم و در کنارشون یک دکمه حذف برای حذف هرکدوم از اون کتاب ها. کد حذفی که تو صفحه index گذاشتم اینه:
    <!-- Button trigger modal -->
    <td> <button type="button" class="btn btn-danger" data-toggle="modal" data-target="#exampleModal">
    حذف
    </button>
    </td>

    <!-- Modal -->
    <div class="modal fade" id="exampleModal" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="exampleModalLabel" aria-hidden="true">
    <div class="modal-dialog" role="document">
    <div class="modal-content">
    <div class="modal-header">
    <h5 class="modal-title" id="exampleModalLabel"></h5>
    <button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-label="Close">
    <span aria-hidden="true">&times;</span>
    </button>
    </div>
    <div class="modal-body">
    آیا از حذف کتاب {{$book->name}} مطمئنید؟
    </div>
    <div class="modal-footer">
    <button type="button" class="btn btn-secondary" data-dismiss="modal">بستن</button>
    <form method="post" action="{{route('books.destroy',['id'=>$book->id])}}">
    {{csrf_field()}}
    {{method_field('DELETE')}}
    <button type="submit" class="btn btn-success">بله</button>

    </form>

    و کدی که در web.php گذاشتم:
     Route::delete('/books','BookController@destroy')->name('books.destroy');

    و کدی که در BookController گذاشتم:
    public function destroy($id, $request)

    {
    $book = Book::with('categories','authors')->find($id);
    $book->categories()->sync($request->get('category_id'));
    $book->authors()->sync($request->get('author_id'));
    $book ->delete();
    session()->flash('success','حذف با موفقیت انجام شد');
    return redirect('books');
    }
    ظاهرا باید درست کار کنه اما هیچ اتفاقی نمیافته وقتی رو دکمه "بله" کلیک میکنم،به نظرتون مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: delete confirmation message

    لطفا کد ها تون رو تو تگ کد قرار بدین تا واضح باشه
    و اما در مورد مشکل تون ، به inspect element بگیر ببین تگ form تو کدت چاپ شده یا نه، 100% ایجاد نشده برای همین وقتی روی submit کلیک می کنی هیچ اتفاقی نمی افته

  3. #3

    نقل قول: delete confirmation message

    سلام
    کدهاتون واضح نیست،‌ ولی اگه با فرم ارسال می کنید باید نوع button رو submit قرار بدین که فرم ارسال بشه.

  4. #4

    نقل قول: delete confirmation message

    کدهات رو درست درمون بذار ببینیم کجاش درد میکنه

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی اجرای یک Delete Query در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 شهریور 1397, 07:55 صبح
  2. سوال: confirm قبل از Delete در گرید ویویه ٍEnable Deleting ترو است
    نوشته شده توسط صادق صدقی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 مهر 1389, 22:16 عصر
  3. Send Message To Active Windows in Yahoo Chat
    نوشته شده توسط madmax در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1382, 18:59 عصر
  4. message
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 مهر 1382, 18:08 عصر
  5. برنامه ISAPI بعد از اجرا در حافظه میمونه و قابل Delete نیست
    نوشته شده توسط anoush در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 تیر 1382, 20:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •