نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چک نشدن مقدار if برای خروج کاربر وارد شده

  1. #1

    چک نشدن مقدار if برای خروج کاربر وارد شده

    با سلام و خسته نباشید من یه فرم ورود اعضا دارم که کاربری که با موفقیت بتونه login کنه یک لینک خروج با عنوان logout می بینه که با کلیک روی این لینک session اون کاربر پاک شده و دوباره فرم login رو مشاهده میکنه وقتی که وارد فرم login میشه و session ش ذخیره میشه یه query string ایجاد می کنیم که مقدار logout رو تو خودش داره و چک میکنم اگه session کاربر موجود بود و مقدار متغییری مثل $task برابر با رشته logout بود session کاربر رو حذف کن مشکل من اینه که کاربر ورود میکنه حتی query string هم نمایش داده میشه $task هم مقدار میگیره ولی شرط مربوط به اون اجرا نمیشه کل کدها با دیتا بیس رو گذاشتم که دوستان اگه بتونن من رو راهنمایی کنن.


    لینک کدها
    http://s8.picofile.com/file/8337713326/test.rar.html

    مشکل اصلی هم در صفحه login.php و قسمت زیر هست


    <?php


    if (isset($_SESSION['user_id']))
    {





    ?>
    <a href="index.php?task1=100">logout</a>;
    <?php

    این شرط اصلا چک نمیشه if (isset($task1))
    {
    if($task1=="100"){
    session_unset();
    session_destroy();
    $b->Redirect_html("index.php?menu_id=2");

    }
    }

    }


    البته اسم پایگاه داده تو phpmyadmin و برای اتصال test1 هست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چک نشدن مقدار if برای خروج کاربر وارد شده

    وقتی تو لینک بفرستی پارامتر توی آرایه $_GET میره و از ونجا باید چکش کنی
       if (isset($_GET['task1']))
    {
    if($_GET['task1'] =="100"){
    session_unset();
    session_destroy();
    $b->Redirect_html("index.php?menu_id=2");

    }
    }

    }

  3. #3

    نقل قول: چک نشدن مقدار if برای خروج کاربر وارد شده

    خوب مشکل منم همینجاست که تو صفحه config مقدار رو فرستادم حتی همین کدی که شما نوشتین رو گذاشتم خودم تو صفحه ی login مقدار رو مستقیم بایند کردم ولی نمیدونم چرا اصلا شرط if اجرا نمیشه تا بخواد سشن کاربر رو destroy کنه.
    ببینین این خروجیه
    errorif.png
    حتی زیر if یه دستور print هم نوشتم ببینم کنترل وارد این قسمت میشه ولی اصلا پیام hello چاپ نمیشه یعنی اصلا شرط if اجرا نمیشه
    errorif1.png
    دیگه واقعا گیج شدم

  4. #4

    نقل قول: چک نشدن مقدار if برای خروج کاربر وارد شده

    درود

    این فایل login رو جایگزین و تست کنید : https://miladworkshop.ir/paste/nArEZa

    یکم کدها رو با نظم بیشتری بنویسید خیلی راحت تر میشه کمک کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چک نشدن مقدار if برای خروج کاربر وارد شده

    اینا رو بزار اول کدت ببین محتواشون چیه

    var_dump($_GET);   
    var_dump($_SESSION);


    یه اشتباه ساده برنامه نویسی داری جایی احتمالش هست این

    if (isset($_GET['task1']))


    خودش توی یک شرط دیگست که اجرا نمیشه در نتیجه این شرط هم اجرا نمیشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جایگزین نشدن مقدار resource برای سایت دو زبانه
    نوشته شده توسط mbasirati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 خرداد 1392, 10:04 صبح
  2. چك كردن مقدار معتبر براي اجراي برنامه
    نوشته شده توسط hamidprogramer در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1388, 23:34 عصر
  3. سوال: User name کاربر وارد شده از طریق امکانات هاست
    نوشته شده توسط mojniknam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1387, 14:48 عصر
  4. نوع کاربر وارد شده در ویندوز
    نوشته شده توسط amirsajjadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 شهریور 1386, 22:44 عصر
  5. تشخیص کشور و مشخصات کاربر وارد شده
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1383, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •