نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ریست کردن Combobox

  1. #1

    مشکل در ریست کردن Combobox

    سلام و عرض ادب
    دوستان مشابه این سوال رو زیاد دیدم اما پاسخ ها برای بنده مناسب نبودند. من تعدادی کمبو باکس دارم بصورت بایند شده میخوام وقتی روی دکمه ای کلیک میشه اطلاعات از دیتابیس بروز رسانی بشن و مجددا دریافت بشن.

     
    this.tbl_foods5TableAdapter.GetData();
    this.tbl_foods5TableAdapter.Fill(this.db_restauran tDataSet.tbl_foods5);
    comboBox1.DataSource = null;
    comboBox1.Items.Clear();
    comboBox1.DataSource = db_restaurantDataSet.tbl_foods5;
    comboBox1.DisplayMember = "namef";
    comboBox1.ValueMember = "namef";



    کد بالارو نوشتم اما همچنان اطلاعات قبلی نمایش داده میشن. دیتا ست جدید هم ساختم ولی باز هم مشکل داشتم. ضمنا میخوام از توابع آماده استفاده کنم میدونم که با ساخت یک تابع و اجرای مجدد کوری و سپس فراخوانی مجدد اون تابع اینکار امکان پذیره اما با توابع مربوط به Table adapter یا Dataset میخوام انجامش بدم. کد زیر رو هم اضافه کردم اما باز هم نشد:


    tblfoods5BindingSource.ResumeBinding();
    tblfoods5BindingSource.ResetItem(0);



    ممنون میشم راهنمایی کنین.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در ریست کردن Combobox


    comboBox1.SelectedIndex = -1;
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ریست کردن Combobox

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک

    comboBox1.SelectedIndex = -1;
    بهم کمکی نکرد بزرگوار ممکنه توضیح بدین؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در ریست کردن Combobox

    با سلام
    من کد رو قبل از قرار دادن تست میکنم
    شما دارید از ویزارد استفاده میکنید و میتونید DataSource و DisplayMember رو از طریق Properties تنظیم کنید

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // TODO: This line of code loads data into the 'dbTestDataSet.Persons' table. You can move, or remove it, as needed.
    this.personsTableAdapter.Fill(this.dbTestDataSet.P ersons);
    comboBox1.DataSource = bindingSource1;
    comboBox1.DisplayMember = "FirstName";
    comboBox1.SelectedIndex = -1;
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ریست کردن Combobox

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    من کد رو قبل از قرار دادن تست میکنم
    شما دارید از ویزارد استفاده میکنید و میتونید DataSource و DisplayMember رو از طریق Properties تنظیم کنید

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // TODO: This line of code loads data into the 'dbTestDataSet.Persons' table. You can move, or remove it, as needed.
    this.personsTableAdapter.Fill(this.dbTestDataSet.P ersons);
    comboBox1.DataSource = bindingSource1;
    comboBox1.DisplayMember = "FirstName";
    comboBox1.SelectedIndex = -1;
    }

    متوجه شدم نکتش اینجا بود که من دو عملیات رو داشتم همزمان انجام می دادم عملیات insert و عملیات بروز کردن کمبو باکس. بایستی ابتدا کانکشن رو بعد از عملیات insert میبستم و بعد این کد رو می نوشتم. ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در پر کردن combobox
    نوشته شده توسط mostafa_bahar در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 تیر 1395, 07:14 صبح
  2. مشکل در مرتبط کردن جدول دیتابیس به combobox
    نوشته شده توسط FA2007 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 12:28 عصر
  3. مشکل در مخفی کردن Value در ComboBox
    نوشته شده توسط barnamenevis_user در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 دی 1386, 23:06 عصر
  4. مشکل در پر کردن دو تا combobox
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 07:06 صبح
  5. مشکل در بایند کردن به combobox
    نوشته شده توسط ali2000_1358 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 16:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •