نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: درخواست راهنمایی جهت اصلاح کد

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    Question درخواست راهنمایی جهت اصلاح کد

    سلام دوستان
    قطعه کد زیر را نوشتم برای اینکه یک رشته را از کاربر گرفته و تا زمانی که مثلا از 5 کارکتر کوچکتر است یک پیغام چاپ کرده و دوباره آن را سئوال کند . اشکال آن کجاست ؟ ( دستور whie را هر کجا قرار می دهم برنامه اصلا اجرا نمی شود ) بیچاره شدم


    package com.example.saeed.primeeekk17;


    import android.app.Activity;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.View;
    import android.widget.EditText;


    public class MainActivity extends Activity {
    EditText var1;
    EditText var2;

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    var1=(EditText)findViewById(R.id.var1);
    var2=(EditText)findViewById(R.id.var2);

    var1.setOnFocusChangeListener(new View.OnFocusChangeListener() {
    @Override
    public void onFocusChange(View v, boolean hasFocus) {
    if (var1.getText().length()<5) {
    var1.setError("invalid entry");
    }
    }
    });
    }
    }

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    27
    پست
    10

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت اصلاح کد

    https://ufile.io/3hza2
    این پروژه رو یه نگاهی بنداز
    کارتو راه میندازه

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت اصلاح کد

    ممنون آقا خشایار ولی فایل test2 را با حجم 9 مگ که دانلود کردم باز نمیشه .

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    27
    پست
    10

    نقل قول: درخواست راهنمایی جهت اصلاح کد

    activity_main.xml

    کد HTML:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
        xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
        xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
        android:layout_width="match_parent"
        android:layout_height="match_parent"
        android:gravity="center"
        android:orientation="vertical"
        tools:context=".MainActivity">
    
        <TextView
            android:id="@+id/textView_error"
            android:layout_width="wrap_content"
            android:layout_height="wrap_content" />
    
        <EditText
            android:id="@+id/editText"
            android:layout_width="match_parent"
            android:layout_height="wrap_content"
            android:hint="Enter your name"/>
    
    
    </LinearLayout>
    drawable edittext_error.xml

    کد HTML:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <shape
        xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
        android:shape="rectangle">
        <stroke
            android:width="1dp"
            android:color="#ff0004"/>
    
    </shape>
    drawable edittext_good.xml

    کد HTML:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <shape
        xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
        android:shape="rectangle">
        <stroke
            android:width="1dp"
            android:color="#0d00ff"/>
    
    </shape>

    MainActivity.java


    کد HTML:
    package //your package name;
    
    
    import android.support.v7.app.AppCompatActivity;
    import android.os.Bundle;
    import android.text.Editable;
    import android.text.TextWatcher;
    import android.widget.EditText;
    import android.widget.TextView;
    
    
    public class MainActivity extends AppCompatActivity {
    
        EditText editText;
        TextView textViewError;
        @Override
        protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
            super.onCreate(savedInstanceState);
            setContentView(R.layout.activity_main);
    
            editText = findViewById(R.id.editText);
            textViewError = findViewById(R.id.textView_error);
    
            editText.addTextChangedListener(new TextWatcher() {
                @Override
                public void beforeTextChanged(CharSequence s, int start, int count, int after) {
    
                }
    
                @Override
                public void onTextChanged(CharSequence s, int start, int before, int count) {
    
                }
    
                @Override
                public void afterTextChanged(Editable s) {
                    if(s.length() < 5){
                        editText.setBackground(getResources().getDrawable(R.drawable.edittext_error));
                        textViewError.setText("Minimum 5 letters");
                    }else{
                        editText.setBackground(getResources().getDrawable(R.drawable.edittext_good));
                        textViewError.setText("");
    
                        //give access to user
                        //.....
                        //....
                    }
                }
            });
        }
    
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست راهنمایی و اصلاح کد: LINQtoSQL
    نوشته شده توسط StepUp360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 12:51 عصر
  2. درخواست راهنمایی و اصلاح کد ارتباط با Treeview
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1388, 23:53 عصر
  3. درخواست راهنمايي جهت انتخاب نوع ديتابيس
    نوشته شده توسط khoshtip118 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1387, 04:07 صبح
  4. درخواست راهنمایی جهت بهترین روش ذخیره اطلاعات
    نوشته شده توسط rezamim در بخش Foxpro
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 17:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •