نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در بایندکردن به Combo Box

  1. #1

    Question مشکل در بایندکردن به Combo Box

    سلام . خدمت دوستان عزیز من دارم نتیجه یک کوئری رو در Data set میریزم و اونو بایند میکنم به کمبو باکس ولی با خطای زیر مواجعه میشم که میگه :

    Object reference not set to an instance of an object.


    کدی رو که نوشتم اینه که توی رویداد فرم لود گدشتم :

    private void AddMember_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=.;Integrated Security=true;Initial Catalog=SepehrImamReza");
    conn.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT Member.Id,Member.FirstName,Member.LastName FROM Member WHERE Member.Id = Member.ParentId", conn);
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataSet ds = new DataSet();
    sda.Fill(ds);
    comboBoxParent.DataSource = ds ;
    foreach (var item in ds as IEnumerable<sp_ParentList_Result>)
    {
    comboBoxParent.Items.Add(item.ToString());
    }


    که خوده ویژوال خط var item in ds as IEnumerable<sp_ParentList_Result> زرد رنگ نشون داده ولی ارور نگرفته .
    sp_ParentList_Result یک کلاس هست که خوده ویژوال از ریسالت های پروسیجر ساخته .

  2. #2

    نقل قول: مشکل در بایندکردن به Combo Box

    sp_ParentList_Result مربوط به مدل linqtosql هست؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در بایندکردن به Combo Box

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    sp_ParentList_Result مربوط به مدل linqtosql هست؟
    سلام . بله

  4. #4

    نقل قول: مشکل در بایندکردن به Combo Box

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    sp_ParentList_Result مربوط به مدل linqtosql هست؟
    من الان از طریق خود باید سورس کمبوباکس DataSource (کدهای مربوط رو برداشتم دیگه) تونستم لیست رو بگیرم ولی الان مشکل اینه که وقتی اجرا میکنم برنامه رو لیست کمبو باکس خالیه و اروری نمیده . میشه راهنمایی کنید کجا اشتباه کردم ؟ ممنونم
    اینم عکسش »
    Untitled3.png

  5. #5

    نقل قول: مشکل در بایندکردن به Combo Box

    باید انتخاب کنید از linqtosql میخواهید استفاده کنید یا ویزارد و یا میخواهید از طریق ado.net کوئری را اجرا کنید. شما همه اینها رو دارید استفاده میکنید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال مقدار SELECT BOX به دیتابیس
    نوشته شده توسط grabby در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1394, 18:52 عصر
  2. سوال: مشکل در مقدار دادن با linq به combo box
    نوشته شده توسط crazy_1892 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1390, 20:56 عصر
  3. مشكل در جستجو بوسيله Combo Box
    نوشته شده توسط alijoon2000 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 17:20 عصر
  4. مشکل در کار با combo box
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1386, 22:16 عصر
  5. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •