نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کمک در رابطه با نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    61

    Question کمک در رابطه با نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

    سلام
    تابع زیر که با سی شارپ در Asp.net نوشته شده می خوام داخل تابع جاوا اسکریپت فراخوانی کنم، آیا امکانپذیر است. ممنون میشم کمکم کنید.
    public void ProcessRSSItem(string rssURL)
    {
    System.Net.WebRequest myRequest = System.Net.WebRequest.Create(rssURL);
    System.Net.WebResponse myResponse = myRequest.GetResponse();
    System.IO.Stream rssStream = myResponse.GetResponseStream();
    System.Xml.XmlDocument rssDoc = new System.Xml.XmlDocument();
    rssDoc.Load(rssStream);
    System.Xml.XmlNodeList rssItems = rssDoc.SelectNodes("rss/channel/item");
    string title = "";
    string link = "";
    for (int i = 0; i < rssItems.Count; i++)
    {
    System.Xml.XmlNode rssDetail;
    rssDetail = rssItems.Item(i).SelectSingleNode("title");
    if (rssDetail != null)
    {
    title = rssDetail.InnerText;
    }
    else
    {
    title = "";
    }
    rssDetail = rssItems.Item(i).SelectSingleNode("link");
    if (rssDetail != null)
    {
    link = rssDetail.InnerText;
    }
    else
    {
    link = "";
    }
    Response.Write("<li style=list-style-type:none><a href='show.aspx?url=" + link + "' target='new'>" + title + "</a></li>");
    }
    }



    تابع فوق رو میخوام داخل تابع زیر که با JAVASCRIPT نوشته شده فراخوانی کنم.
    function zabet(n) {
    switch (n) {
    case '1':
    $("#top1").niceScroll().show();
    $("#top2").getNiceScroll().hide();
    $("#top3").getNiceScroll().hide();
    item = document.getElementById(1);
    item.style.display = "inline";
    item = document.getElementById(2);
    item.style.display = "none";
    item = document.getElementById(3);
    item.style.display = "none";
    //جای که باید تابع فراخوانی بشه//
    break;
    }
    }




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: کمک در رابطه با نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

    اگر تابع رو داخل صفحه نوشتی باید به اینصورت تبدیلش کنی:


    [WebMethod]
    public static void ProcessRSSItem(string rssURL)
    {
    }


    نحوه فراخوانی تابع از جاوا اسکریپت:


    var rssURL = "";
    var data = JSON.stringify({
    "rssURL": rssURL
    });


    var dataSourceurl = window.location.protocol + "//" + window.location.host +
    "/Page.aspx/ProcessRSSItem";


    $.ajax({
    type: "POST",
    url: dataSourceurl,
    data: data,
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    dataType: "json",
    success: function (msg) {


    },
    beforeSend: function () {


    },
    error: function () {
    }
    });


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    61

    نقل قول: کمک در رابطه با نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

    ممنون ولی خطای زیر رو میده
    An object reference is required for the non-static field, method, or property 'System.Web.UI.Page.Response.get

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: کمک در رابطه با نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

    خط 32 تابع ProcessRSSItem رو پاک کن و اینرو بنویس :


    HttpContext.Current.Response.Write("<li style=list-style-type:none><a href='show.aspx?url=" + link + "' target='new'>" + title + "</a></li>");


  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    61

    نقل قول: کمک در رابطه با نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

    منظور شما از صفحه رو متوجه نشدم!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: کمک در رابطه با نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

    تابع ProcessRSSItem کجا قرار داره داخل codebehind صفحه هست یا داخل یه وب سرویس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در فراخوانی تابع سی شارپ در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط hadi88 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1397, 20:30 عصر
  2. سوال: نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net
    نوشته شده توسط hadi88 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1397, 15:08 عصر
  3. سوال: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mahdidabaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1391, 20:38 عصر
  4. صدا زدن یک روال سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط sponsor1977 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1389, 02:23 صبح
  5. مشکل در تلفیق جاوا اسکریپت و ASP.NET
    نوشته شده توسط niterider در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1388, 16:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •