نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: query در یک فیلد جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    273

    query در یک فیلد جدول

    سلام.
    من میخوام متن یک کوئری به عنوان مقدار یک فیلد در جدول ذخیره کنم. شدنیه؟ اگر شدنی است چجوری ممنون میشم.
    با C#‎ هم مینوسم.



    موفق باشید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    412

    نقل قول: query در یک فیلد جدول

    سلام
    با استفاده از دستورات sql میتونی نتیجه کوئری رو به جدول خودت insert کنی

  3. #3

    نقل قول: query در یک فیلد جدول

    برای اینکه پاسخ مبهم و کلی نگیرین، پرسش رو واضح بیان کنین.
    بنظر میاد ایشون میخوان یک دستور sql رو در یک فیلد text ذخیره کنن که در آینده همین دستور رو مستقیما اجرا کنن.
    اون بخش کار با دیتابیس که جاش اینجا نیست و باید در بخش خودش مطرح بشه و البته هزاران نمنونه هم براش هست.

    اما برای اجرای دستور کافی هست یک آبجکت از sqlcommand بسازین و ویژگی commandtext اون رو همین دستور ذخیره شده در دیتابیس بگذارین.
    حالا با توجه به نوع کوئری میشه از متد execute مناسب روی همین sqlcommand استفاده کرد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    273

    نقل قول: query در یک فیلد جدول

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    برای اینکه پاسخ مبهم و کلی نگیرین، پرسش رو واضح بیان کنین.
    بنظر میاد ایشون میخوان یک دستور sql رو در یک فیلد text ذخیره کنن که در آینده همین دستور رو مستقیما اجرا کنن.
    اون بخش کار با دیتابیس که جاش اینجا نیست و باید در بخش خودش مطرح بشه و البته هزاران نمنونه هم براش هست.

    اما برای اجرای دستور کافی هست یک آبجکت از sqlcommand بسازین و ویژگی commandtext اون رو همین دستور ذخیره شده در دیتابیس بگذارین.
    حالا با توجه به نوع کوئری میشه از متد execute مناسب روی همین sqlcommand استفاده کرد.
    دقیقا چیزی که شما فرمودید میخوام انجام بدم البته با این فرق که فقط میخوام ذخیره کنم و دیگه نیازی به اجراش ندارم.
    میدونم مربوط به پایگاه داده میشه و اونجا پرسیدم چون پاسخی نگرفتم اینجا هم پرسیدم .

    از همه دوستان بابت وقتی که گذاشتند ممنون

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اسفند 1389, 13:29 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 01:50 صبح
  3. قرار دادن چند textbox به صورت string در یک فیلد جدول
    نوشته شده توسط donya100 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1387, 21:18 عصر
  4. ذخیره کردن یک فایل در یک فیلد جدول
    نوشته شده توسط alirezador در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 21:42 عصر
  5. ایجاد تغییر در تمام رکوردهای یک فیلد جدول
    نوشته شده توسط babak869 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 13:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •