نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش عکس به صورت متحرک برای بازی سازی و .....

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    Cool نمایش عکس به صورت متحرک برای بازی سازی و .....

    (مقاله اختصاصی برنامه نویس)
    سلام عزیزهای دل
    امروز می خوام یکی از قابلیت های جالب ویژوال بیسیک را بهتون یاد بدم.
    شاید کمتر کسی از شما تا تاحالا با اون کار کرده باشه یا اصلا خبر داشته باشه چنین چیزی هست!
    اون هم اینکه ما یک سری فریم های جدولی را به صورت انیمیشن در بیاوریم.

    مثلا این تصویر زیر
    running-sprite-sheet-png-3.jpg

    که بدون کد نویسی خاصی تبدیلش بکنیم به این
    ezgif-5-a087cb525e.gif

    خب شاید کمی براتون پیچیده باشه . ولی خیالتون راحت. تنها چیزی که نیاز دارید. یک کامپونت هست.




    برای شروع اول عکس را دانلود کنید.
    و بعد داخل ویژوال بیسیک به دنبال کامپونتت Micrsoft PictureClip Control 6.0
    و در آخر اونو به صفحه تون وارد کنید.

    حالا روی کامپونت کلیک کنید و بروید در بخش تنظیماتش و روی گزینه Custom کلیک کنید.
    در اینجا شما هم باید عکس را وارد برنامه کنید و هم باید مشخص کنید که تصویر شما شامل چند ردیف و ستون هست تا بتواند به درستی جداسازی تصویر را انجام دهد
    Untitled.jpg

    و در آخر تایید را بزنید و خلاص

    حالا یک imagebox بزارید روی صفحه همراه با یک دکمه و بعد این کد را داخل دکمه وارد کنید
    Private Sub Command1_Click()
    Image1.Picture = PictureClip1.GraphicCell(0)
    End Sub


    قبل از اجرا برنامه باید بگویم چون ما در تصویرمان 4 ردیف همراه با 6 ستون عکس داشتیم باید اینجا پیش خودمان اعداد را ضرب کنیم که میشه 24.
    ولی چون اولین خانه ی نمایشی ما از 0 شروع میشه پس تا اخرین خانه برای ما هم 23 است نه 24


    و در اخر برنامه را اجرا کنید و لذت ببرید.



    تا اینجا شما فقط می توانید تصاویر را لود کنید ولی برای به حرکت در آوردنش کافیست از یک تایمر استفاده کنید.
    خط برای ما برای به حرکت در اوردن عکس فعلا فقط به ردیف اول نیاز داریم و شروع اعداد برای حرکت رو به پایین کاراکتر ما 0 تا 5 است
    Untitled.jpg

    مقدار interval تایمر خودتون را 70 بزارید.

    و بعد داخل تایمر این کد را بنویسید



    Private Sub Timer1_Timer()
    Timer1.Tag = Val(Timer1.Tag) + 1
    Image1.Picture = PictureClip1.GraphicCell(Timer1.Tag)
    If Timer1.Tag = 5 Then Timer1.Tag = -1
    End Sub


    با این کد فقط شخصیت ما فقط رو به پایین میدود و برای حرکات دیگر شما باید اعداد را خودتان تغییر بدهید.
    تمام



    چند تا عکس هم برای تمرین میزارم که برید حالشو ببرید

    800px_COLOURBOX11047181.jpg
    create-png-sprite-sheet.jpg
    hero_spritesheet.jpg
    running-sprite-sheet-png-1.png
    blueHorse.jpg
    خداییش مرگ من تشکر نداره که دکمه تشکر رو فشار نمیدی؟
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : شنبه 07 مهر 1397 در 15:51 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: نمایش عکس به صورت متحرک برای بازی سازی و .....

    کمی بیشتر توضیح بده و درست درخواستت را بگو تا راهنمایی کنم(برام بازش کن)

تاپیک های مشابه

  1. نرم افزاری برای نمایش عکس به صورت 8تایی
    نوشته شده توسط f.beigirad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 11:44 صبح
  2. درخواست Graph در WPF برای نمایش نمودار به صورت متحرک و گرافیکی
    نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده در بخش WPF
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1391, 23:16 عصر
  3. نمایش عکس به صورت slide
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1387, 10:48 صبح
  4. نمایش اخبار به صورت متحرک
    نوشته شده توسط mohsen99 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 09:19 صبح
  5. نمایش متن به صورت متحرک
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 07:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •