نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دانلود از هاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    Question دانلود از هاست

    با سلام
    دوستان من وقتی از هاست دانلود میکنم آیا در آدرس www رو بنویسم خوبه یا ننویسم مثلا :

    http://www.domain.ir/download/test.txt

    یا

    http://domain.ir/download/test.txt

    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: دانلود از هاست

    علیک

    نه عزیز هیچ فرقی ندارن.
    خیالت راحت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    نقل قول: دانلود از هاست

    با تشکر از پاسختون
    یه مشکل دیگه اینکه وقتی داخل فایل تکست رو بر روی هاست تغییر میدم و برنامه رو اجرا میکنم همون قبلی خونده میشه و مثل اینکه اصلا تغییر ندادم و متن قبلی رو میخونه
    فکر کنم سرور فایل رو کش کرده
    چطور میتونم این مشکل رو حل کنم یعنی بلافاصله بعد از تغییر متن داخل فایل از برنامه بتونیم متن جدید رو بخونیم
    درضمن فایل درون پوشه هستش یعنی تو ریشه نیست مشکلی که ایجاد نمیکنه ؟
    لطفا راهنمایی کنید با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: دانلود از هاست

    نمونه کد یا سورسی که نوشتی را بده ببینم!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    نقل قول: دانلود از هاست

    Declare Function URLDownloadToFile Lib "urlmon" Alias "URLDownloadToFileA" (ByVal pCaller As Long, ByVal szURL As String, ByVal szFileName As String, ByVal dwReserved As Long, ByVal lpfnCB As Long) As Long


    Public Function DownloadFile(sSourceUrl As String, sLocalFile As String) As Boolean   DownloadFile = URLDownloadToFile(0&, sSourceUrl, sLocalFile, BINDF_GETNEWESTVERSION, 0&) = ERROR_SUCCESS
    End Function


        Dim sSourceUrl As String    Dim sLocalFile As String

    sSourceUrl = "http://www.domain.ir/download/test.txt"
    sLocalFile = App.Path & "\test.txt"

    If DownloadFile(sSourceUrl, sLocalFile) Then
    Open App.Path & "\test.txt" For Input As #1
    Input #1, my_test
    Close #1
    End If


    دیروز خیلی روش کار کردم
    وقتی فایل رو تو ریشه قرار میدم درست میشه ولی وقتی تو پوشه قرار میدم رفرش نمیشه و قبلی رو میخونه

    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: دانلود از هاست

    سلام دوستان عزیز
    هر جا پرسیدم کسی جواب این سوال مارو نداد خواهشا اگر کسی بلده جواب بده.....

    ی برنامه با وی بی6 که با وینسوک نوشته شده دارم که میخوام کامپیوترهایی که به شبکه وصل هستن رو شناسایی کنه و بعد خودشو روی کامپیوترها کپی کنه و بعد اجرا بشه....ممنون میشم اگر جواب بدین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دانلود از هاست بوسیله یک فایل php
    نوشته شده توسط barman.ar16 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1397, 13:40 عصر
  2. سوال: دانلود از هاست دیگر بر روی کامپیوتر کاربر
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1391, 14:10 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 مهر 1389, 22:02 عصر
  4. نحوه تبدیل فایل bak به MDF که از هاست دانلود کردم
    نوشته شده توسط blackcats در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 23:40 عصر
  5. دانلود فايلهاي php از هاست
    نوشته شده توسط sabair در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 13:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •