نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مکشل در کامپایل کردن یک برنامه به با QT طراحی شده

  1. #1

    مکشل در کامپایل کردن یک برنامه به با QT طراحی شده

    با سلام.
    یک برنامه روی redhat قدیمی اجرا کردم 1 سال پیش الان به این مشکلات برخوردم بعد 1 سال که الان دوباره میخوام روش کار کنم. برنامه با qt طراحی شده. و اینکه رد هت روی VMware نصب شده.
    1. ایا می تونم برنامه رو روی ubuntu اجراش کنم؟ سعی کردم اما اررور Qmake میده Ubuntu امکانش هست از رد هت به ubuntu ببرمش؟
    2. فایل نهاییم تو رد هت قدیمی گیر کرده و نه با smb می تونم انتقال بدم نه با VNC . خواستم با browseresh ایمیل کنم اما نمی دونم چرا browser اررور میده؟ فلش هم وصل می کنم فعال میشه اما نشونش نمیده. کلا گیر کردم تو این رد هته.
    3. قبلا فایلو کامپایل کردم. اما الان دارم یک سری تغییرات میدم. کمپایل میکنم اررور میده به یک سری فایل .io و فولدر .obj

    الان فقط فایل قدیمیمو می تونم اجرا کنم و کمپایل اررور میده. نه فایل می تونم رو ردهت بریزم نه نمی تونم سایت باز کنم که ایمیل کنم.
    لطفا راهنمایی بفرمایید. چطور دسترسی پیدا کنم به این ردهت و فایل بریزم و بردارم و اینترنتش درست بشه.
    و اینکه اررور چطور برطرف کنم

    1.jpg2.jpg

  2. #2

    نقل قول: مکشل در کامپایل کردن یک برنامه به با QT طراحی شده

    کسی که متخصص qt و C++‎‎‎‎ هست لطفا پیغام خصوصی بده . ممنونم. لطفا برای این مشکلات هم کمک کنید
    الان سورس قدیممو بردم تو Ubuntu و qt هم نصب کردم الان می خوام کامپایل کنم این پیغام میده uic: File generated with too old version of Qt Designer (3.1)
    چیکار کنم. البته من نیاز دارم به اون سورس که تو Vmware redhat گیر کرده
    آخرین ویرایش به وسیله iran_text : جمعه 06 مهر 1397 در 02:57 صبح

  3. #3

    نقل قول: مکشل در کامپایل کردن یک برنامه به با QT طراحی شده

    نقل قول نوشته شده توسط iran_text مشاهده تاپیک
    کسی که متخصص qt و C++‎‎‎‎ هست لطفا پیغام خصوصی بده . ممنونم. لطفا برای این مشکلات هم کمک کنید
    الان سورس قدیممو بردم تو Ubuntu و qt هم نصب کردم الان می خوام کامپایل کنم این پیغام میده uic: File generated with too old version of Qt Designer (3.1)
    چیکار کنم. البته من نیاز دارم به اون سورس که تو Vmware redhat گیر کرده
    مشکل samba که اگر درست تنظیم شده باشه و اگر مسیر هایی که در لینوکس و سیستم عامل میزبان تغییری نکرده باشند بعید مشکلی داشته باشه و اگر هم که برنامه tools option نرم افزار vmware هم نصب داشته باشید و البته مسیر های تعریفی برای share کردن تعریف کرده باشید تغییری نکرده باشند نباید مشکلی داشته باشید.
    برای Qt هم که شما سورسی که دارید برای نسخه های قدیمی هست اگر نمی خواهید که سورس را به روز رسانی کنید بهتر هست که kit , Qt Creator نسخه ای که لازم دارید که البته همونطور که پیغام داده شده نسخه 3.1 را باید نصب کنید.
    اگر هم که بخواهید از نسخه های به روز استفاده کنید باید پروژه را با نسخه جدید به روز کنید.(که البته خیلی کار سختی نیست فقط ممکن در صورت استفاده از بعضی لایبررها که در نسخ قدیمی وجود داشته در نسخه جدید منسوخ شده باشه که در اینصورت باید از لایبرری جدید استفاده کنید)

  4. #4

    نقل قول: مکشل در کامپایل کردن یک برنامه به با QT طراحی شده

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    مشکل samba که اگر درست تنظیم شده باشه و اگر مسیر هایی که در لینوکس و سیستم عامل میزبان تغییری نکرده باشند بعید مشکلی داشته باشه و اگر هم که برنامه tools option نرم افزار vmware هم نصب داشته باشید و البته مسیر های تعریفی برای share کردن تعریف کرده باشید تغییری نکرده باشند نباید مشکلی داشته باشید.
    برای Qt هم که شما سورسی که دارید برای نسخه های قدیمی هست اگر نمی خواهید که سورس را به روز رسانی کنید بهتر هست که kit , Qt Creator نسخه ای که لازم دارید که البته همونطور که پیغام داده شده نسخه 3.1 را باید نصب کنید.
    اگر هم که بخواهید از نسخه های به روز استفاده کنید باید پروژه را با نسخه جدید به روز کنید.(که البته خیلی کار سختی نیست فقط ممکن در صورت استفاده از بعضی لایبررها که در نسخ قدیمی وجود داشته در نسخه جدید منسوخ شده باشه که در اینصورت باید از لایبرری جدید استفاده کنید)
    خیلی ممنون از راهنماییتون.
    QT Creator جدید هم زدم باز نشد. حال فرض مثال اگر بشه.
    امکانش هست سورس رو از ردهت به اوبونتو انتقال بدم و رو اوبونتو اجرا کنم؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نحوه بایند کردن یک treeview که با jquery طراحی شده
    نوشته شده توسط bahareh1368 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1391, 16:06 عصر
  2. DeCompile کردن یک برنامه به #C
    نوشته شده توسط ASKaffash در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 42
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 20:30 عصر
  3. مشکل در پیدا کردن یک تاریخ که با فرمت تکست ذخیره شده
    نوشته شده توسط afshin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 17:50 عصر
  4. مشکل در Binding کردن یک فیلد به یه کنترل
    نوشته شده توسط slashslash2009 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1387, 19:22 عصر
  5. اضافه کردن یک برنامه به اول فایل exe
    نوشته شده توسط EMANOEL در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مهر 1386, 22:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •