نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتخاب یک سطر از datagridview

  1. #1

    انتخاب یک سطر از datagridview

    سلام
    وقتی یک دیتا گریدویو داشته باشیم با طول سطر نامشخص،چطوری باید بفهمیم که کاربر روی کدوم سطر کلیک میکنه
    یعنی میخوام روی هر سطر از دیتاگریدویو که کلیک شد اتفاق خاصی بیفته
    اگه هر سطر نام یک شخص متفاوت باشه،با کلیک بر روی شخص یک فرم واحد که دارای تکست باکس های ثابت هست باز میشه که اطلاعات کاملتری از اون شخص رو میشه توی تکست باکس ها مشاهده کرد
    در کد زیر
    Datagridview1.CurrentRow.Cells[0]


    با دادن شماره 0 سطر اول انتخاب میشه
    من نمیدونم که قراره رو کدام سطر کلیک شه تا مقدارشو بدونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نقل قول: انتخاب یک سطر از دیتاگرید ویو

    در این کد با دادن مقدار 0 سطر اول انتخاب نمیشه ستون اول از سطر انتخابی رو نشون میده ، همین کد درسته فقط این شکلیش کن
    dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value

    این کد سطر انتخابی کاربر و مقدار ستون اول رو نشون میده
    به جای 0 ایندکس ستون مورد نظر رو وارد کن

  3. #3

    نقل قول: انتخاب یک سطر از دیتاگرید ویو

    خب من ستون مورد نظر رو نمیدونم
    یعنی نامشخص هست
    یعنی بعد از انتشار نرم افزار کاربرای جدید ثبت میشن تو دیتابیس
    و اون موقع دیگه من دسترسی به برنامه ندارم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 07 مهر 1397 در 18:57 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انتخاب یک سطر از دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط erfan081 مشاهده تاپیک
    خب من ستون مورد نظر رو نمیدونم
    یعنی نامشخص هست
    یعنی بعد از انتشار نرم افزار کاربرای جدید ثبت میشن تو دیتابیس
    و اون موقع دیگه من دسترسی به برنامه ندارم
    با سلام
    ستون مورد نظر که مشخصه و توسط برنامه نویس ایجاد میشه مثلاً ستون UserName، فقط سطر مشخص نیست که به شکل زیر میتونید استخراج کنید

     string test = dataGridView1["UserName", dataGridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString();


    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: انتخاب یک سطر از دیتاگرید ویو

    سلام
    مرسی از کمکتون
    پس test الان حاوی شماره سطری میشه ک کاربر روش کلیک میکنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نقل قول: انتخاب یک سطر از دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط erfan081 مشاهده تاپیک
    سلام
    مرسی از کمکتون
    پس test الان حاوی شماره سطری میشه ک کاربر روش کلیک میکنه؟
    test حاوی اطلاعات سطر انتخابی توسط کاربر و ستون مورد نظر هست
    "UserName" شماره ایندکس ستون یا نام ستون مورد نظر هست که میتونید تغییرش بدید
    dataGridView1.CurrentRow.Index سطر انتخابی توسط کاربر رو برمیگردونه
    Value.ToString() مقدار داخل اون سطر و ستون انتخابی رو برمیگردونه

  7. #7

    نقل قول: انتخاب یک سطر از دیتاگرید ویو

    خیلی متشکر..
    کمک بزرگی کردید ♥

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب یک سطر از datagridview با زدن دکمه اینتر
    نوشته شده توسط hosseines در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 25 تیر 1396, 14:18 عصر
  2. سوال: انتخاب یک سطر از datagridview
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1394, 09:28 صبح
  3. سوال: انتخاب یک سطر از datagridview با راست کلیک کردن روی آن سطر
    نوشته شده توسط farzadpmh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 15:37 عصر
  4. سوال: انتخاب یک سطر از datagridview
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 08:59 صبح
  5. سوال: انتخاب یک سطر از datagridview با راست کلیک
    نوشته شده توسط ali_mp64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 30 اسفند 1387, 14:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •