نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بارگذاری جدول پایگاه داده باعث بالارفتن Private Memory برنامه و استفاده رم سیستم می شود

  1. #1

    بارگذاری جدول پایگاه داده باعث بالارفتن Private Memory برنامه و استفاده رم سیستم می شود

    سلام دوستان من یک جدول با Entity FrameWork ساختم که داخلش نزدیک به دو میلیون رکورد ذخیره شده وقتی می خواهم اطلاعات یک روز خاص از جدول رو بیرون بکشم برنامه کل رم سیستم رو اشغال میکنه و عملا سیستم هنگ میکنه.
    تابع دسترسی به به داده هام به صورت زیر هستش:

    public static List<Deal> LoadDealsFromDate(DateTime Tarikh)
    {
    try
    {
    lock (DBLocking)
    {
    List<Deal> data = DB.Deal.Where(X => X.Tarikh == Tarikh).ToList();
    return data;
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    return null;
    }
    }

    آیا راهکاری پیشنهاد دارید برای اینکه بتونم از overflow کردن رم سیستم و بارگذاری حجم زیاد رکوردهای اضافی جلوگیری کنم؟
    هر تاریخ تقریبا 1000 رکورد را در بر داره ولی وقتی از تابع فوق استفاده می کنم برنامه نزدیک به 4 گیگ از رم رو اشغال میکنه.
    آخرین ویرایش به وسیله pouria_bayat : شنبه 07 مهر 1397 در 23:32 عصر

  2. #2

    نقل قول: بارگذاری جدول پایگاه داده باعث بالارفتن Private Memory برنامه و استفاده رم سیستم می شود

    دوستان مشکل حل شد کافیه بعد از دستور Where از دستور .AsEnumerable() استفاده می شد.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات جدول پایگاه داده در lable
    نوشته شده توسط ms_raha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 مرداد 1389, 11:37 صبح
  2. جدول پایگاه داده
    نوشته شده توسط rahele83 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 23:14 عصر
  3. انتقال اطلاعات جدول پايگاه داده به listView
    نوشته شده توسط 0elnaz0 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 21:23 عصر
  4. سوال: سوال در مورد طرحی جدول پایگاه داده اکسس 2003
    نوشته شده توسط alifatehi در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1387, 08:51 صبح
  5. سوال: چگونگی درج اطلاعات در 2 جدول پایگاه داده
    نوشته شده توسط shahab_8121 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1387, 03:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •